Ulice 19.2.2021 - 3995. díl

Jak se bránit proti agresivním útokům lidí, kteří si jdou tvrdě za svým? Blance se její dobrý skutek v podobě ošetření pacienta po pracovní době, těsně před vánočními svátky, proměnil v noční můru. U dotyčného pacienta totiž nastaly komplikace, jež si mohl sám přivodit nedodržováním Blančiných doporučení. Jenže pacient to nyní svádí na Blanku. Vylévá si na ní vztek, vyhrožuje jí, dělá cirkus v její ordinaci, je čím dál agresivnější. Dnes na ni znovu zaútočí natolik drsně, že to Blanka už neustojí... K jakému incidentu dojde v ordinaci? Jaké to má následky? Jak se to podepíše na Blance a její psychice? O co dotyčnému pacientovi opravdu jde?

Blanka se ráno činí, aby si to u Adama vyžehlila. K snídani mu připraví palačinky, zajímá se, jak na tom je s přijímačkami. Adam je ale dost odtažitý a dobrou náladu jí oprávněně nevěří. Souhlasí ovšem s rodinnou večeří, kterou chce Blanka na dnešní večer zorganizovat. Bohužel se jí to zase vymkne z rukou… Co se stane? Jaké peklo zažije Blanka v ordinaci? Co je pro sestru jasný signál, že se v ordinaci řítí do maléru? A co přinutí Luďka, aby změnil na Blanku a její pití názor?

Zhrzená Anežka

Anežka do rána rozhodně nevychladne. Na první pohled je na ní znát, že je naštvaná. Navíc ostentativně nebere Báře telefon. Ivu zajímá, co se děje, avšak Anežka s ní o tom nehodlá mluvit. Jen naznačí, že ji Bára podrazila. O něco později uvidí rudě i samotná Iva. Pumrová, která k ní zajde na masáž, si ji totiž náležitě vychutná kvůli Vítkovi a blondýnce ze včerejška, s níž ho přistihne i dnes ráno… Co všechno Pumrová prozradí Ivě? Jak to Iva vezme? Co čeká Vítka po návratu z práce? A jak začne Bára řešit zhrzenou Anežku?

Školní jídelna

Tomáš dorazí ráno do školy, i když dnes neučí. Překvapené Magdě vysvětlí, že se s Prokopem chystají za Landovou kvůli dalším námětům studentů, konkrétně Petry. Tentokrát však u Landové překvapivě narazí, neboť půjde o problém, který se týká školní jídelny… Co Landová nechce ani slyšet? Jak se k tomu Tomáš a Prokop postaví? A čím Prokop pobaví Otu? Co ani on netušil?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice