Ulice 23.2.2021 - 3997. díl

Jak ustát oficiální představení nového partnera rodičům? Franta si s tím až takovou hlavu nedělá, protože si je jistý, že jeho blízkým se Bára bude líbit. Zato Bára má z reakce rodičů velké obavy vzhledem k tomu, co má za sebou. Proto se do vzájemného seznámení příliš nehrne. Jenže shodou náhod je všechno jinak. Místo příjemného posezení s Liškovými čeká Frantu a Báru série trapasů, kdy si už nebudou jistí vůbec ničím... Jak je rodiče vypečou? Co všechno se přihodí? A jak to všichni zvládnou? Komu povolí nervy, kdo bude vyvádět, a kdo se naopak skvěle bavit?

Jana řeší se Sašou fanoušky a nečekaně také Bruna, na kterého začíná Saša trochu žárlit. Franta a Bára mají zase plnou hlavu dnešního setkání s Liškovými. Bára samozřejmě přemýšlí, co na sebe, aby zapůsobila. Čím více se čas setkání blíží, tím je nervóznější. Bohužel oprávněně. Přestože je vše domluveno a naplánováno, chybička se vloudí… Proč se setkání nečekaně zvrtne? Z čeho má Bára pořádný šok? A co ještě více překvapí její rodiče i Liškovy? Jaká tajemství se provalí?

Napětí mezi Prokopem a Magdou

Napětí mezi Magdou a Prokopem je po včerejšku tak citelné, že ho ihned zaregistrují i Ota s Kalinou. Magda se později Otovi svěří, co se mezi ní a Prokopem odehrálo. Docela ho tím pobaví, neboť to podle něj vypadá na pravou mileneckou hádku. Před Landovou a ostatními kolegy se Magda a Prokop raději ignorují, jenže později to mezi nimi stejně zase křísne… Co se stane? Jak se to mezi nimi vyhrotí? Čím šokuje Magdu i Prokopa Landová? A jak dopadne velká ochutnávka?

Mário si bere Sophinku z porodnice

Mário je od rána celý natěšený, neboť si dnes bere malou Sophinku z porodnice domů. Bude o ni pečovat sám u Áji, což se moc nezdá Nyklovým, i když mu fandí. Nyklová i Lumír vědí z vlastní zkušenosti, co Mária čeká, takže jsou v pohotovosti, připraveni vyrazit na pomoc… Co je docela rozhodí? Čím překvapí Vendulu Pavel? A co by do Mária nikdo neřekl?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice