Ulice 24.2.2021 - 3998. díl

Kdo nás drží nad vodou, když nám je nejhůř? Kdo neváhá podat pomocnou ruku pokaždé, když to potřebujeme? Obvykle je to rodina či partner. U Mária to jsou Nyklovi, kteří ho přijali do rodiny, byť příbuzní nejsou. Stojí při něm i nyní, když prožívá jedno z nejhorších a zároveň i nejhezčích období svého života. Stal se tátou krásné dcery, bohužel je na to nyní sám... Co pro něj Nyklovi udělají? Co mu nabídne Lumír? Jak změní životy všech Máriova nádherná princezna, kterou pustí z porodnice domů? A kde má malá vlastně domov?

Lumír překvapí Vendulu a mámu návrhem, že by jim nyní v bistru vypomáhal, zatímco Mário se bude starat na plný úvazek o dceru. Vendula to zpočátku odmítne, ovšem vzápětí na babiččin popud změní názor. A je za to opravdu ráda, neboť Lumír se v obsluhování zákazníků kupodivu najde… Co si Nyklová a Vendula nemohou vynachválit? K čemu Vendula dospěje ohledně miminka? Co s ní a Ingrid udělá Máriova dcera? A na čem se Nyklovi jednomyslně shodnou?

Karla a Mára se stěhují

Karla a Mára se stěhují do bývalého bytu Digi. I u nich vládne během stěhování slušný zmatek, kdy najednou nevědí, ve které krabici co mají. To je však to nejmenší vzhledem k tomu, co se stane, když se Luboš pustí do zapojování sušičky a oprav rozvodů vody… Jakou kalamitu Luboš způsobí? Jak to Karla a Věrka vezmou? A co je pro Vojtu docela velkým dobrodružstvím?

Těžké zkoušky pro Báru a Frantu

Bedřich nelení a hned ráno pozve Frantu s Bárou na odpolední posezení do bistra. Těm dvěma nezbude než souhlasit, aby se vyhnuli dalším otázkám a nezavařili si ještě víc. To ale netuší, jak se na ně rodiče domluvili. Liškovi a Klímovi si své spiklenectví opravdu užijí, jenže později Bářiným rodičům zmrzne úsměv na rtu… Co je naprosto šokuje? Jak to vezmou? Jaké další těžké zkoušky čekají Frantu a Báru? A jaký trapas se stane Janě s fanynkami?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice