Ulice 26.2.2021 - 4000. díl

Čeho všeho jsou schopni agresivní šmejdi, aby dosáhli svého? Blančin problémový pacient se nezastaví před ničím ve snaze dostat z Blanky co nejvíce peněz jako odškodnění za zákrok, který podle něj zpackala. Přitom je dost dobře možné, že si za následné komplikace může on sám nedodržením doporučení a rad, jež v ordinaci od Blanky dostal. Na Blanku je toho už takhle ažaž. Nyní se však dozví další jobovku, která ji znovu srazí do kolen. Dotyčný pacient totiž proti ní rozpoutá štvavou kampaň s jediným cílem – přitlačit ji ke zdi, aby začala platit... Co udělá? Co je docela silná káva už i na Blančina kolegu Patrika? Před čím ji varuje? A jak se k tomu postaví Luděk?

Blanka se od rána pilně připravuje na školení. Přitom však tajně popíjí, aby byla schopná vůbec fungovat. Luděk jí je obrovskou oporou, aniž by tušil smutnou pravdu. Vymýšlí pro ni nejrůznější činnost, plánuje společné akce. Bohužel to nestačí. Jakmile se za Blankou zastaví Patrik s nepříjemnými novinkami, je zase zle… Před čím Patrik varuje Blanku? Jaká je její reakce? A jak to vezme Luděk? Co jí doporučí?

Zuzana se loučí

Anča, Bedřich a Franta se sejdou se Zuzanou na malé rozlučkové party, neboť Zuzana se stěhuje s Maxem do Francie. Zuzana to bere jako nový začátek, zároveň ale všechny ujistí, že do Čech budou s Maxem často jezdit. Díky této rozlučce všichni konečně poznají Ančina přítele Šimona. Zatímco u nich panuje pohoda, u Alice se schyluje k velkému průšvihu… Jak si všichni Liškovi rozlučku užijí? Co řeknou na Šimona? A co všechno se odehraje mezi Alicí a Danem? Proč dojde i na výhrůžky?

Mára v ještě větším problému

Mára se to snaží od rána uhrát tak, aby Karla nemusela do trezoru, a tudíž nezjistila, že tam peníze chybí. Jenže se zdá, že se vše spiklo proti němu. Karla si od něj hotovost nevezme, takže Márovi nezbude nic jiného, než začít urychleně realizovat plán B, aby vrátil do trezoru co nejdříve všechny peníze. Do toho se mu navíc nečekaně ozve Mikulka… Z čeho je Mára na infarkt? Jaký je jeho plán B, aby vše ututlal před Karlou? A jak zahučí do ještě většího maléru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice