Ulice 2.3.2021 - 4002. díl

Co všechno uneseme na svých bedrech, a co je na nás už moc? O koho se můžeme doopravdy opřít, když je nám nejhůř? Blanka se sice snaží ustát to, co se na ni valí, ale v poslední době to je již nad její síly. Má pocit, že ztrácí vše, co si tak pracně vybudovala, na čem jí záleželo, své jistoty i blízké. Dnes dopadne pověstná poslední kapka. Blanka se zhroutí na ulici, před domem, kde bydlí, před zraky sousedů i dvou mužů jejího života – Luďka a Evžena... Proč jí půjde dokonce o život? Co je pro všechny již hodně alarmující? A jak se k tomu postaví? Kam až může zajít zoufalství v kombinaci se závislostí na alkoholu?

Blanka hledá hned po probuzení alkohol ve svých obvyklých skrýších, ale má smůlu. Luděk se přes noc postará o to, aby doma už nebyla ani kapka. Blanka se začne ihned hájit, že není žádná alkoholička, jenže pozdější události jsou jen smutným potvrzením pravého opaku… Proč půjde Blance o život? Jaká je pravda o Luďkově pomoci? Jak dopadne nečekaný střet Luďka a Evžena? A co přizná Petra Kristýně o svém vztahu s Adamem?

Marie se vrací z cest

Marie se vrátí z několikadenního putování po našich památkách nadšená, ale rozchod s Jolanou ji trápí i nadále, byť to takhle přímo nepřizná. Amálii a Vlastimilovi prozradí, že Jolaně i jim poslala pohledy, takže se hned zajímá, jestli pozdravy už dorazily… Co jí dalo docela zabrat? Co dnes najde Amálie v poště? A proč kvůli tomu dojde k rozkolu mezi ní a Vlastimilem? Co se panu Peškovi ani trochu nezdá?

Oslava v kůlně

Mára by se dnešní akci nejraději vyhnul, ale Luboš si nedá říct. Mára nakonec kapituluje a pustí se do příprav, aby udělal tátovi radost. Slíbí mu, že zajistí velkou televizi a navečer se společně podívají v Coolně na památný zápas našich hokejistů v Naganu. K jejich velkému překvapení na něj dorazí i natěšená Věrka… Jak se Mára znovu zaplete s Mikulkou? Čeho zalituje? A jak to dopadne s Věrčinými narozeninami a jejich oslavou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice