Ulice 3.3.2021 - 4003. díl

Jak málo stačí, aby došlo k sérii nedorozumění, jež má za následek velké zklamání? Co naopak vžene do očí slzy dojetí? Luboš a Mára mají u Věrky zase co žehlit. Shodou náhod dojde k pořádnému rodinnému trapasu, který se nyní ti dva pokusí napravit velkým překvapením, na němž si dají opravdu záležet. Dostanou ale od Věrky ještě jednu šanci? Co jí provedou a jak to chtějí odčinit? Kdo a jak je zachrání takřka na poslední chvíli? A jak zasáhne do Márových plánů kšeftař Mikulka?

Mára hned ráno prozradí Karle, jaký trapas se stal včera s máminými narozeninami. Je mu jasné, že to musí s tátou co nejdříve vyžehlit a že to bude chtít něco speciálního, aby jim máma odpustila. Později se s Brunem domluví, že jí společně uspořádají v Coolně dodatečnou oslavu plnou nejrůznějších překvapení, takovou, na jakou hned tak nezapomene… Co pro ni vymyslí? Kdo všechno se zapojí? Co Věrku dojme k slzám? Kdo a čím u ní zaboduje nejvíc?

Pohřeb Amáliina exmanžela

Peškovi se ráno vypravují na pohřeb Amáliina exmanžela. Vlastimilovi se tam evidentně nechce, což dává Amálii všemožně najevo, i když jí slíbil, že jí bude na pohřbu oporou. Pořád nechápe, proč tam chce Amálie jít, když jí exmanžel v minulosti tolik ublížil. Na to má prozaickou odpověď Petr Kaštan, jehož samozřejmě zajímá, co je u Peškových i Marie s Jolanou nového… Jak to dopadne s pohřbem? Jaký šok Amálie zažije po něm? A co Kaštan doporučí Marii?

Lumír se dává dohromady

U Lumíra je veselo od chvíle, kdy u něj našel azyl Mário s malou Sophinkou. Lumír se ihned zapojil do péče o miminko a celý ožil. Velký podíl na jeho proměně má také Ingrid, jež k němu jezdí docela často z Málkova, aby mu pomohla s Lexíkem. Konečně se zdá, že Lumír má to nejhorší za sebou… Co je pro Nyklovou i Vendulu signálem, že se Lumír dává dohromady? Co pobaví Ingrid? A jak blízko k sobě Lumír a Ingrid nyní mají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice