Ulice 8.3.2021 - 4006. díl

Co s námi dělá zamilovanost a zhrzenost? Proč se někdy chováme tak, že sami sebe nepoznáváme? Magda se snaží Prokopa ignorovat, jak jen to jde, ale moc se jí to nedaří. Modrooký sympaťák jí nechtěně brnká na nervy čím dál víc. Dnes se Magda ke všemu dozví novinku, jež se opět týká Prokopa a kvůli které ona hned uvidí rudě. Prokop totiž udělá něco, co Magda považuje za nepřijatelný vpád do svého soukromí... Co Magdu tak namíchne? Proč začne mít ještě větší pifku na Prokopa? A co si o tom myslí ostatní?

Ota by byl rád, kdyby mu Magda stála modelem, ale ta má na dnešek už jiné plány. Chce s Tomášem oslavit jeho včerejší svátek. Jakmile však Tomáš dorazí do školy, z oslavy rychle sejde. Místo toho ho Magda žene urychleně k lékaři. Zatímco Magda se stará o Tomáše, Landová pomáhá ze všech sil Prokopovi… Čím ho překvapí? O jaké dilema se mu postará? Jak se to týká Magdy? A co je s Tomášem?

Janin rozchod

Pečenka s Martou se hned ráno zastaví za Janou pro nářadí, které u ní v pátek nechali. Marta okamžitě zaregistruje, že se s Janou něco děje. Ta jí přizná, že měla ve všem pravdu a že to se Sašou skončila. Marta, Pečenka a později i Bára se snaží být Janě oporou, jak jen mohou, ale ta je kvůli rozchodu na dně… Co všechno udělá Saša, aby Janu získal zpět? Jak to s ní má? Kdo Janě nejvíc pomůže?

Blance povolují nervy

Luděk dodrží svůj slib. Blanku hlídá, aby nepila, kontroluje její harmonogram, zároveň pro ni shání přes známé léky, aby to zvládli sami, bez pomoci odborníků. Blanka je ale na jeho manipulace už citlivá. Vadí jí jeho snaha mluvit jí opět do života… Jak zareaguje na léky, které jí Luděk přinese? Jaká úskalí má jejich užívání? Co a proč chtěl Blance zatajit Adam? A proč Blance večer povolí nervy.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice