Ulice 11.3.2021 - 4009. díl

Co všechno může způsobit upřímnost? Kdy je lepší milosrdná lež, a kdy naopak přiznat, jak se věci doopravdy mají? Dan se nedokáže vyrovnat se změnami u Alice, jež se ho hodně dotýkají. Je jako časovaná bomba, u níž si člověk může být jistý, že napáchá pořádnou paseku. Alice by právě tomu ráda předešla, ale jsou věci, které prostě ovlivnit nedokáže... Jak se provalí její a Danovo tajemství? Kdo všechno, co a jak se dozví? A jakou lavinu to spustí?

Alici překvapí hned ráno Ančin telefonát kvůli Danovi. Pro Alici je toto téma v Bedřichově přítomnosti hodně ožehavé, a tak Anče slíbí, že se za ní zastaví, aby to probraly osobně. Bedřichovi pak zalže, že jí Anča volala kvůli focení. Přestože se zpočátku zdá, že to Alice doma opět uhraje, rozhovor s Ančou a následné události se postarají o pravý opak… Co všechno chce Anča řešit s Alicí? Jak se Alicino tajemství provalí před Bedřichem? A jaká je jeho reakce?

Frantova návštěva u Klímových

Bára zajde hned ráno za Anežkou, aby ji varovala před rodiči, kterým je divné, že odmítá společnou večeři s Frantou. Anežku to moc nepotěší, neboť to poslední, po čem touží, je, aby se v tom někdo začal pitvat. Vítek má ale přes den úplně jiné starosti kvůli šéfovi, jenž mu opět znepříjemní život… Co se stane u Vítka v práci? Jak se po něm šéf začne znovu vozit? Jak se vyvine Frantova návštěva u Klímových? Co Frantu šokuje?

Probouzení Áji

Mário má skvělé zprávy z nemocnice. Ode dneška by měli začít Áju probouzet, což znamená, že se vše obrací k lepšímu a Sophinka bude mít brzy svoji mámu. Později se ale ukáže, že se Mário radoval trochu předčasně. Ke všemu si i on sám zavaří, když si začne kurýrovat bolest hlavy… Jak na tom Ája je? Proč si začnou všichni dělat starost u Mária? A k čemu se nakonec odhodlá Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice