Ulice 12.3.2021 - 4010. díl

Jak se mohou vymstít podrazy, lži a manipulace jejich aktérům? Intrikující Ája si dlouho myslela, že má vše pod kontrolou. To se však změnilo ve chvíli, kdy nastaly komplikace při porodu a ona začala bojovat o život. Podle Mária to je jasné – za vše mohou doktoři, kteří podcenili Ájin zdravotní stav. Má to ale malý háček. Co když je všechno trochu jinak, než jak se na první pohled zdá? Jaký má Mário důkaz pro svá tvrzení? A jak s ním míní naložit?

Nyklová se ráno nestačí divit, když vejde do kuchyně. Na kanapi totiž najde místo Lumíra Mária. Rozespalý Lumír vzápětí vyjde z ložnice a za ním i Ingrid. Nyklová jen valí oči, jak to vzali ti dva hopem. Okamžitě začne spřádat další plány, přestože ji právě před tím Vendula varuje… Jak to je s Lumírem a Ingrid? Jak na tom je Mário? Jak Ája v nemocnici? Co se jí může hodně vymstít?

Naštvaný Bedřich

Naštvaný Bedřich do rána nevychladne. S Alicí se nechce vůbec bavit, i když ta by mu ráda v klidu vše vysvětlila a omluvila se. Bedřich jí k tomu však nedá šanci. Odejde do dílny s tím, že hned z práce jede s kapelou koncertovat. Zničená Alice si myslí, že hůř snad už ani nemůže být, ovšem v tom se šeredně mýlí… Čím Bedřicha dorazí Miloš? Co všechno se pak semele? A jak to odskáče Dan?

Mikulka si zahrává s Márou

Mikulka si zavolá Máru, aby své kšefty neřešili po telefonu. Jen co se Mára objeví, okamžitě mu oznámí špatné zprávy a vzápětí si ho i docela vychutná. Také Věrka se dnes dozví novinku, která ji moc nepotěší… Jak si Mikulka zahrává s Márou? Co se ani trochu nelíbí Věrce? A co řeší s Vojtou Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice