Ulice 16.3.2021 - 4012. díl

Kdy má smysl o vztah bojovat, a kdy to naopak vzdát? Co se dá omluvit, a co je pro nás neomluvitelné? Vztah Alice a Bedřicha se najednou otřásá v základech. Ani jeden z nich neví, co bude dál, jestli se jim podaří zvládnout i další těžkou zkoušku, kterou si právě procházejí. Oba o tom začínají pochybovat, navíc se mezi ně znovu vloží Dan, jenž to nechce nechat jen tak... Co udělá? Proč Bedřich znovu uvidí rudě? A k jakému zásadnímu kroku se rozhodne Alice?

Dan zajde ráno k Bedřichovi, aby si s ním promluvil o tom, co se stalo. Doma však zastihne jen Alici, která z jeho návštěvy a hlavně důvodu, proč přišel, moc velkou radost nemá. Jakákoliv Danova intervence by teď podle ní už tak kritickou situaci jen ještě více zhoršila… Jak dopadne Danova snaha vyříkat si s Bedřichem vše na rovinu? Jak do napjatých vztahů zasáhne Anča? A k jakému zásadnímu kroku dospěje Alice?

Fotky Koderových

Karla s Márou řeší ráno opět fotky Koderových pro Vojtův úkol do školy. Mrzí je, že je Vojta podezřívá, že mu fotky nechtějí sehnat, protože Koderovy nemají rádi. Máru napadne, že by je nafotili tajně, což Karla zamítne. Nakonec se rozhodne požádat o pomoc Jirku, aniž by tušila, že fotky Koderových shání také Luboš… Jak Karlin parťák zareaguje na její prosbu? Co napadne Luboše a jakou roli v tom sehraje Arnošt? A co Karlu hodně zasáhne?

Amálie se bojí ven

Adam zajde Amálii nakoupit, zároveň jí ale promlouvá do duše, aby už začala chodit ven. Jenže Amálie se právě toho obává. Jejím pravým opakem je nyní akční Marie. Peškovým se zajde pochlubit, že měla na statku úžasnou návštěvu. Podle Adama si však babička koleduje kvůli této návštěvě o další malér… Co se Adamovi nezdá? Co si o tom myslí Amálie? Co by se mohlo Marii vymstít? A jak Adam zvládá náročnou situaci doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice