Ulice 17.3.2021 - 4013. díl

Jak zrádné a křehké zároveň mohou být vztahy? Kdy by se měli mít pedagogové na pozoru kvůli zaláskovaným studentům? Petra je zamilovaná do svého třídního učitele Prokopa Junka až po uši, ale maskuje to zájmem o ekologii. Zatímco Prokop stále netuší, jak se věci mají, pro nešťastného Adama je pohled na ty dva ranou přímo do srdce. Pak už stačí opravdu málo, aby mu povolily nervy a on udělal něco, o čem bude za chvíli mluvit celá škola... Při čem Adam přistihne Prokopa a Petru? Jak zareaguje? Jaká kauza se z toho nakonec vyklube? Proč to začne vyšetřovat dokonce i ředitelka školy?

Blance je čím dál hůř. Luděk jí i nadále ordinuje léky, které sehnal, aniž by ji odvezl k odborníkovi. Adamovi Luděk sebevědomě tvrdí, že je všechno na dobré cestě, jen musí vytrvat. Zároveň začíná řídit i jeho život jako za starých časů. Opět úplně opanuje prostor. Dokonce se jen tak mimochodem Blance zmíní, že si bere klíče od jejího bytu… Jak zle na tom Blanka je? Co zarazí Kristýnu? Co Blanku? A jak mámu nyní bere Adam?

Bedřichův vstřícný krok

Bedřich ráno objeví Alicinu zubní protézu, což je pro něj záminka, aby Alici zavolal. Domluví se s ní na setkání hned na dnešní odpoledne. Z jeho strany se to dá považovat za první vstřícný krok. Očividně zafungovala Ančina rada, aby si s Alicí v klidu promluvil. Změnu ale pocítí také Dan či Miloš… Na jakou známou osobnost narazí náhodou v bistru Eva? Jak dopadne setkání Alice a Bedřicha? A jak Bedřicha s Milošem?

Setkání Marie a Jolany

Vlastimil Pešek si dělá starost o Amálii, která pomalu mění své zvyky. Aby ji přivedl na jiné myšlenky a zároveň napomohl usmíření Jolany a Marie, rozhodne se oslavit svůj svátek slavností večeří v hospodě. Jenže Amálie mu vzápětí jeho plány změní… Jak Amálie vypeče Vlastimila? Před čím Vlastimila varuje Kaštan? A jak Marie a Jolana zvládnou další shledání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice