Ulice 18.3.2021 - 4014. díl

Dokážeme odhadnout, co je v našich silách, a co bychom měli raději nechat na odbornících? Jaké škody můžeme napáchat ve jménu pomoci druhým? Luděk se pasoval do role Blančina spasitele. Je si jistý, že společnými silami zvítězí nad její závislostí na alkoholu. Jenže to začíná řešit způsobem, který Blance škodí víc, než by se na první pohled zdálo, způsobem, který se může pořádně vymstít... Co Luděk udělá? Na co by si měli dát všichni velký pozor? Co je pro Evžena vážné varování, že je zle?

Luděk se ráno opět zastaví za Blankou, tentokrát s dárky a dobrými zprávami. Jenže Blanka žádné velké nadšení neprojeví. Znovu má psychický propad, navíc se trápí i kvůli rozchodu Adama a Petry. Luďkova reakce jí moc nepřidá, protože pro něj jsou mnohem důležitější jiné věci… Jak Luděk Adamův rozchod vezme? Co podle něj dostatečně neocení Blanka? Co je na Blanku už moc? Proč jí povolí kvůli Luďkovi a jeho chování nervy? A co Adamovi nechtěně naznačí Kristýna?

Pešek hledá pomoc pro Amálii

Amálie se i nadále vyhýbá opuštění bytu, což dělá čím dál větší starosti Vlastimilu Peškovi. Už si s ní neví rady, a tak se obrátí s prosbou o radu na odborníky, kteří Amálii znají. K tomu společně s Amálií řeší i vztah Marie a Jolany. Oba by byli rádi, kdyby se k sobě ty dvě vrátily. Po včerejším nevydařeném pokusu už Vlastimilovi povolí nervy… Proč to od něj schytá Marie? Co prozradí Amálii Jolana a pak také Marie? Co jí obě dvě nezávisle na sobě navrhnou? Na koho se Vlastimil Pešek překvapivě obrátí s prosbou o pomoc s Amálií a s jakým výsledkem?

Prokopovo stěhování

Prokop má plnou hlavu stěhování do bytu, který si pronajal v Peškově domě. Magda to už bere v pohodě, ale když Prokop požádá o pomoc se stěhováním Tomáše, hned se ozve, protože by se podle ní měl Tomáš po nemoci ještě šetřit. Vzápětí Prokop dostane hned několik nabídek na pomoc… Od koho jsou a jak na ně zareaguje? Proč se Ota dostane do úzkých? Kdo a čím mu vyhrožuje? A co je pro Tomáše velká novinka? Čím ho Magda hodně překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice