Ulice 19.3.2021 - 4015. díl

Kdy je ten správný čas posunout vztah zase o krůček dál? Franta a Bára spolu chodí již pár týdnů, ale vzhledem k tomu, co má Bára za sebou, nechtějí nic uspěchat. Čekají, až Bára bude připravená na vztah se vším všudy včetně intimností a sexu. Čím déle jsou spolu, tím více Bára Frantovi důvěřuje a tím více to mezi nimi jiskří. Dnes dojde dokonce k něčemu, co je pro oba docela zásadní posun v jejich vztahu... Co se stane? Co pro oba hodně znamená?

Franta se chystá na studijní víkend, což znamená, že se s Bárou pár dní neuvidí. Franta ji proto přesvědčí, aby zatáhla školu a byla do odjezdu s ním. Zatímco ti dva si užívají soukromí v prázdném bytě, Jana má co vysvětlovat mámě, která náhodou zachytí konec jejího rozhovoru s Brunem… Co se Diana dozví? Jak to vezme? Co Janu moc nepotěší? K čemu dojde mezi Frantou a Bárou? Co je pro oba velkou věcí? A čím Janu potěší Bruno?

Naštvaný Adam

Adam nemá svůj nejlepší den. Od rána je podebraný kvůli mámě, i když se jí táta zastává. Adam ale jeho argumenty nebere, protože je toho na něj již moc. Když navíc zahlédne na chodbě Prokopa se studentkami, neudrží se a veřejně ho obviní, že jim plete hlavy. Bohužel následky na sebe nenechají dlouho čekat… Jak si to s ním Prokop vyřídí? Jak se k tomu postaví Landová? Co komu hrozí? Co je pro Adama noční můrou? A jak na tom je Blanka? S čím se svěří mámě? A co zarazí Evžena?

Tomášova roztržitost

Magda ráno požádá Tomáše, aby za ni převzal od kurýra zásilku, která bohužel dorazí v době, kdy ona už musí být ve škole. Tomáš jí ochotně vyjde vstříc, i když mu to trochu nabourá jeho plány. Ovšem ještě více mu s nimi zamává jeho roztržitost, ze které tentokrát hodně vytěží Ota… Jak Tomáš Otu zachrání? Co Tomášovi navrhne Magda? Co ho docela zaskočí? A co mu Magda prozradí o dění ve škole?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice