Ulice 22.3.2021 - 4016. díl

Jak poznat, co je jen přátelské gesto a co projev náklonnosti? Irena Landová stále doufá, že se dají s Prokopem dohromady, i když ve škole je jeho nadřízenou. Nyní od něj dostane další signály, že mu není tak úplně lhostejná. To je pro ni tím nejúžasnějším dárkem k narozeninám, jaký si jen mohla přát. Má to ale malý háček. Co když je všechno trochu jinak, než si myslí? Co považuje za projevy Prokopovy náklonnosti? A jak si užije svou narozeninovou oslavu?

Ota se ptá Magdy na Tomáše, jako by měla vědět o každém jeho kroku. Když jí navíc naznačí, že si myslí, že se dali dohromady, šokovaná Magda se mu takový nesmysl snaží okamžitě vyvrátit. Jenže později sama uzná, že Ota má v lecčems pravdu. Adamovu skandálnímu obvinění se postaví čelem Prokop. Konečně si to s ním hodlá vyříkat v klidu a na rovinu… Jak to Adam vezme? Proč Landovou málem trefí? Jak si Landová užije narozeninovou oslavu? A na čem se dohodne Magda s Tomášem?

Franta a Bára pokračují v pátku

Franta se nečekaně vrátí domů hned ráno, ale Báru už nezastihne. Jana si z něj trochu utahuje, zároveň ho však potěší informací, že večer nebude doma, aby měl s Bárou soukromí. Totéž později oznámí také Báře, jež si najednou není jistá, zda se bude opakovat stejná atmosféra jako v pátek… Čím Janu potěší Saša? Jak to spolu nyní mají Jana a Bruno? A jak se podaří Báře a Frantovi navázat na páteční intimní chvíle?

Ája se setkává s Rajnerem

U Pavla i Áji se řeší krizové situace. Zatímco Pavel musí kvůli havárii na pár dní odjet na chatu, Ája má speciální návštěvu – JUDr. Rajnera. Přestože ho očividně ráda vidí, novinky, které ji přináší, ji příliš nepotěší. Při nejbližší příležitosti proto udělá vše, co je v jejích silách, aby zabránila další katastrofě… Co všechno se Ája dozví od Rajnera? Jak začne znovu manipulovat Máriem a s jakým výsledkem? A co je divné Lumírovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice