Ulice 26.3.2021 - 4020. díl

Čeho všeho jsou schopni naši přátelé, aby nám pomohli, i když o to ani trochu nestojíme? Miloš a Dan jsou naprosto rozdílní, jedno ale mají společné. Když se ti, na nichž jim záleží, ocitnou v nesnázích, udělají cokoliv, aby jim pomohli. Bohužel na to jdou po svém, takže nezřídka je výsledek jejich snahy jen přiložením pod kotel. Také tentokrát se vrhnou po hlavě do páchání dobra, aniž by odhadli, jaké následky to může mít... Co vyvedou a s jakým výsledkem? Kdo se bude chytat za hlavu a kdo si lízat rány?

Miloš zajde za Ančou hned po ránu, aby s ní konečně probral, co má od včerejška na srdci. Tentokrát ji vyruší při ranní idylce se Šimonem, ovšem odbýt se už nenechá. Potřebuje s ní totiž probrat, jak dát znovu dohromady Bedřicha a Alici. O to samé jde ostatně i Danovi… Co Miloš vymyslí? Co na to Anča? Co napadne Dana? Jak se to všechno znovu zvrtne? A proč se Alice opět sesype? Jak to spolu s Bedřichem nyní mají?

Karla podezřívá Máru

Vynervovaný Mára v noci nezamhouří oka. Neustále kontroluje dodávku, aby případně včas zasáhl, kdyby ji chtěl někdo vykrást. Rozespalé Karle neunikne, že se něco děje, což Márovi na klidu moc nepřidá. Navíc se ráno chová tak podezřele, že Karla zbystří ještě víc… Co je Karle divné? Jak si to Mára vyřídí s Mikulkou? A jak dopadne Márova narozeninová večeře s Karlou?

Setkání Blanky a Evžena

Luděk i nadále pečuje o Blanku, které je čím dál hůř, a to nejen kvůli absťáku. Kromě Luďka nemá pořádně nikoho, s kým by si popovídala, přestože Veronika se snaží obnovit jejich kontakt. Blanka jí však nedokáže odpustit domnělou zradu, když se jí za zády bavila s Evženem o ní a jejich vztahu… Jak Luděk i nadále manipuluje Blankou a Adamem? Co provede Blance? A jak se vyvine nečekané setkání Blanky a Evžena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice