Ulice 31.3.2021 - 4023. díl

Opravdu známe své přátele a blízké tak dobře, jak si myslíme? Poznáme, komu věřit, a před kým se mít na pozoru? Jana a Bára žijí v posledních dnech soudem s Marešem, jenž se bohužel nevyvíjí tak, jak doufaly. A právě v této době se Jana náhodou znovu setká s Marešem ve chvíli, která se ukáže jako zásadní nejen pro ni, ale také pro Sašu Becka a koneckonců i samotného Mareše... Jak tohle setkání dopadne? Co Jana až do dnešní doby netušila? A jak se to podepíše na vzájemných vztazích Jany, Saši a Mareše?

Bára je na tom díky Frantovi o poznání lépe. Zato Jana se začíná nervovat kvůli soudu s Marešem čím dál víc. Elen jí ke všemu zavolá, že by s ní a Bárou potřebovala co nejdříve mluvit, což Janě na klidu moc nepřidá. Elen má ale tentokrát vlastně dobrou zprávu. Se státním zástupcem totiž přišli na to, jak by se dal průběh soudu ještě zvrátit… Co Elen vymyslí? Jak to Jana vezme? Proč se do ní pustí v práci Saša? A z čeho má pořádný šok?

Facka Adamovi

Adam se vrátí domů až ráno, naprosto vyřízený po včerejších vyhrocených událostech po mámině kolapsu. Od táty to samozřejmě okamžitě schytá kvůli uvěznění v zamčeném bytě. Najednou je toho na něj už moc. Povolí mu nervy a tátovi pěkně od plic řekne, co si o něm myslí. Je mu totiž jasné, že máma zkolabovala hlavně kvůli němu… Jak na tom Blanka je? Jak vygraduje Adamova hádka s tátou? Proč se Adam úplně sesype? A jaké další svinstvo udělá Luděk?

Landová po mejdanu

Irena Landová má hodně krušné ráno. Probere se u Prokopa se šílenou kocovinou, což je pravý opak toho, jak na něj chtěla původně zapůsobit. Do smíchu příliš není ani Magdě, kterou Ota okamžitě informuje, jak byla Landová rozjetá a nažhavená na Prokopa, když s Tomášem odcházeli. Magdu hned zajímá, jestli mezi Prokopem a Landovou k něčemu došlo. Podle Oty je to naprosto jasné… Jak to spolu Landová a Prokop mají po divoké kolaudaci? Co je pro Landovou signál, že je vše na nejlepší cestě? A k čemu to vyprovokuje Magdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice