Ulice 1.4.2021 - 4024. díl

Jak se občas může zvrtnout zapíjení čerstvě narozeného potomka? Jaká tajemství při tom mohou vyplout na povrch? Lumír, Pavel a Mário konečně pořádně zapijí Máriovu dceru Sophinku. Tahle poklidná pánská jízda se ale nečekaně zvrtne v divokou pařbu, během které tečou panáky proudem a jejíž následky začne vyšetřovat policie... Co všechno se odehraje osudného večera? Jaké tajemství se provalí? A kterého z výtečníků a proč si odveze policie?

Mário má skvělé z nemocnice zprávy. Áju zítra pustí konečně domů, i když je ještě docela zesláblá. Mário je odhodlaný se postarat o ni i o Sophinku, těší se, že spolu začnou žít jako rodina. To ale znamená, že se zítra se Sophinkou stěhují od Lumíra k Áje. A také to, že dnes je poslední možnost, jak narození Sophinky pořádně zapít… Jak se tahle pánská jízda vymkne Pavlovi a Máriovi z rukou? Jak Nyklová znovu pletichaří kvůli Lumírovi a Ingrid? A proč by se měl mít Lumír na pozoru před Pumrovou?

Blančin návrat z nemocnice

vžen je Adamovi obrovskou oporou. Včera s ním zůstal celý den, dnes už ale musí do práce, i když Adam by byl nejraději, kdyby s ním počkal doma na mámu, kterou by měli pustit z nemocnice. Adam na mámin návrat naštěstí sám nezůstane. Zastaví se za ním babička i Kristýna. A právě babička, naočkovaná Luďkem, stále nechce pochopit, jak vážná je situace… V jakém stavu se Blanka vrátí domů? Jak na tom je? Jak to vidí dál s léčbou? Z čeho je Adam naprosto zoufalý? A proč se Blanka sesype?

Jana sbírá odvahu

Jana a Bára se hned ráno sejdou s Elen, aby s ní probraly další kroky ohledně soudu. Jana vylíčí Elen včerejší nečekané setkání s Marešem, které ji naprosto rozhodilo. Díky tomu si uvědomila, že má z Mareše takový strach, že u soudu vypovídat prostě nedokáže. Když jí však dojde, co všechno hrozí, dostane se natolik do varu, že se jí vrátí její odvaha… Na čem se nakonec dohodnou? Před čím ji varuje Elen? Jak Mareš hbitě využije setkání se Sašou? A jak Saša vezme celou pravdu o Marešovi? Co Jana nečeká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice