Ulice 5.4.2021 - 4026. díl

Kde jsou ukryté poklady a kdy je hledat? Traduje se, že je můžeme nalézt právě o Velikonocích, na Velký pátek. Vojtovi se ale poštěstí najít opravdový poklad o Velikonočním pondělí. Navíc ho objeví doma, v místě, kde by to nikdo nečekal. A protože si právě hraje na piráty, naloží s ním jako ostřílený korzár... Na jaký poklad Vojta narazí? Co s ním udělá? Komu tím hodně zkomplikuje život? A jak si užijí Velikonoce jeho blízcí, Nyklovi, u kterých se provalí jedno velké tajemství, či Peškovi?

Vojta s Luďkem a Márou si o Velikonočním pondělí samozřejmě nenechají ujít možnost vyšupat Věrku s Karlou, aby jim ty dvě náhodou neuschly. Vojta se vrátí domů z víkendu u Márových rodičů dobrodružně naladěný, protože s dědou četli knížku o ostrovu pokladů. Souhrou náhod Vojta vzápětí objeví jeden opravdový poklad i doma. A rázem se z něj stane obávaný pirát… Jak Vojta s pokladem naloží? Co na to Karla? Proč Máru málem klepne? A co překvapí Věrku?

Následky hádky Pavla a Venduly

Lumír s Lexíkem se přiženou domů hned ráno, aby stihli pomlázku u babičky i Venduly. Nyklová je od pátku celá nesvá z hádky Pavla a Venduly. S očima navrch hlavy hlásí Lumírovi, že se u mladých něco děje. Zatímco Lumír to bagatelizuje, Nyklová je přesvědčená, že je to vážnější, než zdá. A rozhodně to nehodlá nechat jen tak… Jak a proč to od ní Pavel schytá? Jak je to mezi Pavlem a Vendulou po víkendu? Jaké tajemství se provalí?

Nešťastná Marie

Marie se zastaví u Peškových na kus řeči. Amálie na ní hned pozná, že je celá špatná. Marie to ani nepopírá. Vyčítá si, že Blance nebyla dostatečnou oporou, když ji nejvíc potřebovala. Amálie se ji marně snaží povzbudit. Zároveň se ji pokouší přemluvit, aby si s ní a Jolanou udělala výlet na chatu a přišla tak na jiné myšlenky… Co je pro zoufalou Marii nejhorší? Jakou překvapivou novinku o Vlastovi má Amálie? A jak Marie vezme Amáliino pozvání na výlet?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice