Ulice 6.4.2021 - 4027. díl

Jak zvládnout návrat do míst, kde jsme kdysi byli šťastní a která se pro nás později stala synonymem zrady? Amálie se rozhodne, že se po dlouhých letech vypraví na chatu, kterou jí v závěti odkázal bývalý manžel, aby zjistila, jak nemovitost nyní vypadá. Jen co na chatu dorazí, čeká ji jedno překvapení za druhým, včetně setkání s bývalým sousedem Zdeňkem... Jak Amálie ustojí tento emoční nápor? Co ji hodně zaskočí? Jaké je Amáliino shledání se Zdeňkem? A pro koho je právě tato návštěva zásadní?

Amálie se vypraví s Jolanou na chatu, kterou jí odkázal zesnulý exmanžel. Docela se tohoto návratu do starých známých míst i své minulosti obává, protože netuší, co ji tam čeká. I ji samotnou pak překvapí, jak moc na ni zapůsobí, když opět stane na místě, kde kdysi bývala šťastná. Také Jolana má záhy co dělat, aby ukočírovala své emoce, neboť se nečekaně ozve Marie… Jak Amálie ustojí nápor na psychiku po příjezdu na chatu? Co ji hodně zaskočí? K čemu se rozhodne Marie? A jak se to podepíše na jejím vztahu s Jolanou?

Vojtův poklad

Mára se od rána marně snaží najít peníze, které mu tak záhadným způsobem zmizely z jeho skrýše. Až když Karla zmíní, že Vojta včera našel poklad, začne mu pomalu svítat. Vzápětí už nenápadně vyzvídá na Vojtovi, kde poklad našel a co s ním udělal. Ovšem ten ho v tom jako správný pirát nechá pořádně vykoupat… Kdo a jak se pokusí Márovi pomoci s hledáním pokladu? S jakým výsledkem? Proč to Mára schytá od Karly? A čím Máru zaskočí Mikulka?

Anežka a Svatka a Franta

Anežku se Svatkou zaujme nový Frantův post na sociálních sítích, ve kterém nabízí komparz na natáčení studentského filmu. Holky se toho okamžitě chytí a vypraví se za Frantou, aby se o natáčení dozvěděly víc. Zatímco holky by se rády dostaly do velké světa, Vítek řeší v práci velké ambice svého nadřízeného… Jak Franta zareaguje na další přepadovku Anežky a Svatky? K čemu to podnítí holky? A čím Vítek překvapivě zaboduje u šéfa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice