Ulice 7.4.2021 - 4028. díl

Jak zapůsobit na kluka, který se nám líbí, a zároveň si splnit jedno velké přání? Anežka se spolužačkou Svatkou by se rády podívaly na natáčení, na něž zve Franta na sociální síti všechny přátele. Má to ale malý háček – Franta tím myslí své vrstevníky, ne holky školou povinné. Ovšem nebyly by to Anežka se Svatkou, aby nevymyslely, jak se na natáčení přesto dostat. K jejich obrovské smůle se však všechno zvrtne ve chvíli, kdy Anežku zradí její vlastní zbraň... Jaký trapas se stane Anežce? Jak to ona sama bolestivě odskáče? A proč si ji pěkně ostře podá Bára?

Anežka se Svatkou začnou po škole realizovat svůj velký plán, jak přesvědčit Frantu, aby je dostal na jím avizované natáčení. Holky si na sobě dají opravdu záležet. Oblečení i šminky od Svatčiny tety udělají své. Jenže nebyly by to ony, aby se jim další útok na Frantu zase pořádně nezvrtnul… Co se stane tentokrát? Jak to odskáče Anežka? Proč bude u Klímových pořádné dusno? A co se ani trochu nelíbí Vítkovu šéfovi?

Usmíření Jolany a Marie?

Marie a Jolana nemohou v noci zabrat. Když se Jolana zajde napít do kuchyně, dají se do řeči jako za starých časů, byť je to mezi nimi hodně křehké. Konečně si v klidu vše vyříkají. Navzájem si přiznají, jak moc litují toho, co se stalo. Ráno čeká nejen je, ale hlavně Amálii velké překvapení. Zastaví se u nich totiž soused, se kterým se Amálie léta neviděla a který jí leccos prozradí… Jak to spolu mají Jolana a Marie? Proč jim Amálie promluví do duše? Co Amálie přizná Zdeňkovi? Co se od něj dozví? A co jí navrhne?

Co se děje s Máriem?

Nyklové to nedá. Jakmile se potká s Lumírem, začne vyzvídat, kdy zase přijede Ingrid. Vzápětí ale převede řeč na Vendulu, kolem které by nejraději chodila po špičkách a k žádné práci ji nepustila. Jenže právě tohle Vendula nechce. Tátu později Vendula ujistí, že se cítí výborně a že na sebe dá pozor. Mnohem hůř než ona je na tom překvapivě Mário… Co se děje s Máriem? Proč si o něj všichni začínají dělat starost? A jak vystartuje po Lumírovi Pumrová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice