Ulice 8.4.2021 - 4029. díl

Jak ulovit muže, který je pro nás dokonalou partií? Milena Pumrová začíná kroužit kolem ovdovělého Lumíra, o němž si myslí, že je pro ni tím pravým. Svůj zájem mu dává najevo tak nenápadně, že to neujde ani jeho blízkým, natož Lumírovi samotnému. Pumrová si ve své snaze však neuvědomuje, že tím leze do zelí Ingrid, která jí dá docela slušnou lekci... Co Ingrid udělá? Jak si kvůli tomu vychutná Pumrovou i její exmanžel Mastný? A co na to Lumír? Pumrové do smíchu moc nebude, zato ostatní se skvěle pobaví.

Vilma Nyklová si nemůže pomoct. Stále vymýšlí, jak Lumíra a Ingrid popostrčit, aby se dali dohromady. Dokonce už má i plán, jak jim zařídit hezký večer. Lumíra však momentálně zajímá mnohem víc Mário, jenž je tak vyčerpaný, že pomalu usíná vestoje. Je to s ním už natolik zlé, že Lumír za něj vezme zbytek směny, aby si něco neudělal… Co je pro Mária záchrana za pět minut dvanáct? Jak Pumrová začne znovu balit Lumíra? Kdo a jak jí to překazí tentokrát? A jak to spolu mají Lumír a Ingrid? Co oba dva zaskočí?

Dusno u Klímových

U Klímových je dusno i po ránu. Zhrzená Anežka odmítá se všemi komunikovat, protože si myslí, že se baví na její účet. Táta jí promluví do duše, neboť chápe, jak se cítí. Zároveň jí ale doporučí, aby šla do sebe a uvědomila si, co udělala Báře. Právě Bára by si s ní ráda vše v klidu vyříkala, jenže Anežka jí nedokáže její domnělou zradu odpustit… Jak to od Báry nakonec schytá? Jak si to odnese i Michal za své vydírání? Čím Vítka nepříjemně překvapí šéf? Jaké morální dilema kvůli němu Vítek začne řešit?

Bedřich bouchne

Šimon pozve Anču na dodatečnou oslavu jejích narozenin do hospody, kde na ně náhodou narazí Bedřich s Alicí. Anča je hned pozve ke stolu, aby to oslavili společně. Přestože se zdá, že stráví příjemný večer, vše se zvrtne ve chvíli, kdy Alici osloví cizí muž. V Bedřichovi to začne okamžitě vřít a je po zábavě… Proč se Bedřich neovládne? Jakou to má dohru? Jak se provalí Alicino tajemství před Šimonem? A čím Šimon šokuje Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice