Ulice 13.4.2021 - 4032. díl

Jak se domoci spravedlnosti a postarat se o to, aby byl viník potrestán? Elen se snaží vyhrát soudní bitvu s Marešovým právníkem, jenž dělá vše pro to, aby byl jeho klient zproštěn obvinění. Právě dnes se koná rozhodné soudní stání, během něhož má vypovídat klíčový svědek případu. Nervy všech pracují na plné obrátky, o případ jeví zájem také média, oběma stranám je jasné, že teď jde o všechno. Kdo tuhle válku nervů neustojí? Co se stane? A jaký vliv to bude mít na další průběh soudu?

Jana i Bára jsou ráno hodně nervózní kvůli soudnímu jednání, na němž by Jana měla svědčit. Obě vědí, že půjde o všechno. Pokud Jana u soudu selže a rozklepou se jí kolena kvůli Marešovi, je celkem jisté, že se spravedlnosti nedomohou. Nervózní je také Mareš, jenž začne Janě okamžitě vyhrožovat, jen co se s ní náhodou potká o samotě na chodbě… Jak Jana zvládne svědeckou výpověď? Jakými zbraněmi zaútočí Marešův advokát? K jakému poprasku u soudu dojde? A kdo je pro Janu skutečnou oporou v těžkých chvílích?

Karlin objev

Mára má nervy na pochodu, i když se snaží tvářit, že se nic neděje. Karla ráno řeší hlavně Vojtovo focení ve škole, do kterého k Vojtově nevoli začne zasahovat Věrka, takže pořádně nezaregistruje, co se děje s Márou. Jen co je doma vzduch čistý, Mára se pustí do shánění peněz pro Mikulku, byť to včera vypadalo, že jde od toho. Také Mikulka už vychladl a očividně mu začíná téct do bot… Jak chce Mára sehnat potřebný obnos? Co kvůli tomu podnikne a riskuje? Jak Mikulka otočí, aby z Máry dostal potřebný vklad? A čím Máru zaskočí Karla? Co objeví?

Starosz o Mária

Nyklová si dělá starost o těhotnou Vendulu. Neustále ji pozoruje a zkoumá, jak jí je, což Vendule na klidu samozřejmě nepřidá. Ke všemu řeší nejen babičku, ale také Mária, který usíná v práci vestoje. Přestože Mário tvrdí, jak je nyní šťastný, rozhodně tak nevypadá… Co Mário přizná Vendule? Co musí skousnout Pumrová, která chce sbalit Lumíra? A jak si půjde za svým Nyklová ohledně Lumíra a Ingrid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice