Ulice 14.4.2021 - 4033. díl

Co se stalo s tou sebevědomou Ájou, která si šla tvrdě za svým a neštítila se žádného podrazu? Dokonce už i Vendula si myslí, že se Ája hodně změnila díky mateřství i boji o život po porodu. Jako by to už ani nebyla ona. Vyčítá si své osudové rozhodnutí, bojí se následujících dnů. Dokonce udělá něco, co by do ní ještě před porodem nikdo neřekl, něco, čím Vendulu hodně dojme... K čemu a proč se Ája odhodlá? Z čeho má tak nahnáno? A co jen zvyšuje její obavy?

Milena Pumrová zajde před směnou do bistra za Lumírem. Tam natrefí pouze na Nyklovou, jež je ráda, že si má s kým popovídat. Pumrová toho samozřejmě využije a začne z ní tahat informace o Ingrid. Později zavítá do bistra ještě jedna, mnohem zajímavější návštěva. Mário se zajde pochlubit malou Sophinkou a vezme s sebou i Áju… Jak se Ája změnila po porodu? Čím docela vyděsí Vendulu? Co všechno vyzví Pumrová? A proč si Lumír pěkně podá svoji mámu?

Rozsudek pro Mareše

Jana se hned ráno dozví od Elen, že soud odpoledne vynese rozsudek. Zatímco Jana se k soudu chystá, Bára se toho spíše obává. Není si jistá, jak by ustála, kdyby Mareše osvobodili, i když má velkou oporu ve Frantovi. Právě ten ji nakonec přesvědčí, aby se k soudu vypravila rovněž. Všichni tak v soudní síni napjatě očekávají verdikt, jenž se podepíše na jejich dalších životech… Jak soud rozhodne? Jak rozsudek přijmou jednotlivé strany a jejich blízcí? Co je pro Janu docela hořká pilulka?

Karel se ozývá Amálii

Jolana a Marie si udělaly s Amálií opět výlet na zděděnou chatu, aby jí pomohly odstěhovat věci, ke kterým má velké citové vazby. Po návratu domů společně odhalí jedno malé tajemství Amáliina nedávno zesnulého exmanžela. Zároveň je překvapí telefonát Amáliina starého známého, jenž vždy patřil do party, která se u nich na chatě scházela. Jak se dá tušit, neozve se jen tak… Na čem se Karel dohodne s Amálií? Jak si Marie a Jolana vychutnají Kaštana? A co Amálii dojme?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice