Ulice 15.4.2021 - 4034. díl

Kdy a jak zaútočit na mužské city, aby byl dotyčný lapen do rafinovaných ženských sítí? Jakmile jde o muže, dokonce i Milena Pumrová se projeví jako velká konspirátorka, která neponechá nic náhodě a jde si šikovně za svým. Využije každé příležitosti, jež se jí naskytne, aby dostala Lumíra a zbavila se tak konkurence v podobě Ingrid. A zdá se, že začíná sbírat první body... Co Pumrová udělá? Čím Lumíra hodně překvapí? Jak na její snahu sbalit Lumíra zareaguje Ingrid? Schyluje se k ženské válce? A co nakonec uzná samotný Lumír?

Lumír řeší hned od rána mámu, na kterou je pořádně namíchnutý kvůli jejím řečem. Ingrid to bere spíš s nadhledem, Lumír ale hodlá tyhle máminy výmysly rázně utnout hlavně kvůli Lexíkovi. Vendula má zase plnou hlavu Áji, která se jí postará o další velké překvapení. Její prosba ji naprosto vykolejí stejně jako pozdější Máriův čin… Oč Ája požádá Vendulu? Co ji pořádně rozhodí? K čemu se odhodlá Mário? Jak si to Lumír vyřídí s mámou? A jak ho vezme útokem Milena Pumrová?

Karel a Amálie

Amálii to nedá. Během příprav na Karlovu návštěvu udělá to, co chtěla udělat už před dávnými lety – přilepí k hrnečku ouško, které našla mezi sladkostmi v míse na polévku. Karel to samozřejmě okamžitě zaregistruje. Přestože se spolu neviděli spoustu let, hned navážou na dávné přátelství. Kromě vzpomínek na minulost proberou samozřejmě i přítomnost… Co všechno Karel prozradí Amálii na jejího exmanžela? Co Amálie až doteď netušila? Proč ji Karel vlastně vyhledá? Co se nezdá Kaštanovi? A čím Amálii šokuje Marie?

Tomáš plánuje rande

Tomáš má s Magdou velké plány, ale napřed kolem toho opatrně krouží. Pak jí na rovinu přizná, že by ji rád seznámil s kolegou z ústavu, kterého vylíčí v těch nejlepších barvách. Pro Magdu to je další výzva, na což Tomáš i tak trochu spoléhá… Co Magdu čeká? Jak ji proškolí Ota? K čemu se rozhodne Petra? A čím Magdu rozhořčí Prokop?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice