Ulice 19.4.2021 - 4036. díl

Co může vězet za náhlým zájmem novinářů? Kdy by se měl mít člověk před nimi na pozoru? Janu před novináři průběžně varuje Saša, protože z vlastní zkušenosti ví, čeho všeho jsou někteří z nich schopní kvůli úlovku sólokapra. Teď pozná i samotná Jana, jak neodbytní dokážou někteří pisálci být. Byť se jeden z nich tváří nevinně a ptá se na soud s Marešem, má to malý háček – rozhodně nepostupuje podle pravidel. Oč mu jde především? Proč by se měla mít Jana na pozoru? Co je hodně podezřelé? A jak se to podepíše na vztahu Jany a Saši?

Jana a Saša mají hezké ráno zamilovaných, jež si oba dva užívají. Saša si Janu královsky hýčká, ta je opět šťastná a zamilovaná až po uši. Jenže tahle pohoda jim moc dlouho nevydrží. Janu totiž odchytí před bistrem vtíravý pisálek z bulváru, který Sašu pořádně znervózní. A nervóznější by byl určitě ještě víc, kdyby tušil, jakého sólokapra dotyčný už má… Co Jana a Saša netuší? Co zavání velkým skandálem? A co šokuje Báru i její blízké? Jaké velké dilema musí najednou řešit?

Jak to spolu mají Mada a Prokop

Anča ráno na Magdě hned pozná, že se něco děje. Ta jí přizná, co se v pátek stalo mezi ní a Prokopem. Zároveň ji ujistí, že to bylo poprvé a naposledy, a to nejen kvůli samotnému Prokopovi, jehož jednání ji i nadále štve, ale také kvůli Ireně, která pořád věří, že by se s Prokopem mohli dát dohromady. Když se pak Magda s Prokopem setká ve škole, Ota nestačí zírat, jak se k sobě ti dva chovají… Jak to spolu Magda a Prokop teď mají? Co se dozví Ota? Co je další obrovskou ťafkou pro zamilovanou Landovou? A proč si Magda začne připadat jako na grilu?

Evženovy nečekané plány

Veronika se zastaví za Adamem a Evženem s dobrotou, kterou žádný z nich neodmítne. Všichni tři jsou docela napjatí kvůli zítřejšímu návratu Blanky z detoxu. Adam automaticky počítá s tím, že mámu přivítají společně s Evženem, ale ten už má jiné plány, které nejen Adama docela zarazí… Čím Evžen překvapí Adama i Veroniku? Jak nyní vnímá svůj vztah s Blankou? A jak si chce Adama a Kristýnu koupit Luděk?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice