Ulice 20.4.2021 - 4037. díl

Jak náročný je návrat do reality všedních dnů, když jste si sáhli na dno a bojovali o vlastní život? Blanka má za sebou hodně náročné období. Hrobníkovi sice utekla z lopaty, ovšem vyhráno zdaleka nemá. To si uvědomuje nejen ona samotná, ale také její blízcí. Všechny nyní zajímá to nejpodstatnější – co bude dál? Dopadne to jako v únoru, když se vrátila z detoxu, nebo to nyní bude jinak? Jak Blanku změnila traumatická životní zkušenost? A jaké je její shledání s rodinou, Evženem či s Luďkem, kvůli kterému si prošla peklem?

Marie se přihrne k Blance domů hned ráno s plnými taškami, aby se postarala o dceru, jež se má vrátit z detoxu. Adam se toho trochu obává, protože babičku podezírá, že mámě začne rozmlouvat nástup do léčebny. Samotná Blanka má ale jiné starosti. Okamžitě se shání po Evženovi, kterého čekala doma spíš než mámu… Co Blanka přizná po návratu z detoxu? V jakém je stavu? Jak proběhne její shledání s dětmi, Evženem či Luďkem? Co s ní bude dál?

Bára na vážkách

Bára považuje stáž v zahraničí za vyřízené téma, ale téměř všichni její blízcí si myslí, že by takovou šanci zahazovat neměla. Podle Franty, táty i Jany je to ohromná příležitost, která by se už nemusela opakovat. To si ostatně uvědomuje i samotná Bára, jež je čím dál víc na vahách, zda nabídku přeci jen nepřijmout. Jana navrch řeší i pisálka, kterého najednou potkává až příliš často… Co je u Jany docela podezřelé? Před čím ji varuje Saša? Proč Bára skončí v slzách? Jak vyřeší pro ni hodně velké dilema?

Šéf najednou otočil a k Vítkovi se chová jako ke spojenci, jehož míní zasvětit do pravidel vyšší hry. Ani tehdy si však neodpustí narážky na jeho bývalé pracoviště či přímo na jeho životní styl. Vítek to raději neřeší, neboť má na srdci hlavně Ditu a přerozdělení prémií… Jak šéf vezme jeho argumenty? Jaké z toho Vítek odvodí důsledky? A co nemíní doma skousnout Iva?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice