Ulice 21.4.2021 - 4038. díl

Kdy rodiče své dítě chrání a podporují, a kdy ho naopak svazují a omezují svými strachy? Bára řeší velké dilema, jež se týká nejen jí samotné, ale také jejích blízkých. Má kývnout na nabídku snů, kvůli které by se jí život převrátil vzhůru nohama, anebo neriskovat a nechat vše při starém? Zatímco její máma preferuje druhou variantu, protože o ni má velký strach, táta to vnímá trochu jinak... Který názor zvítězí? Co si o tom myslí Franta? A jak se na Bářině rozhodování podepíše nedávný soud s Marešem a vše, co rozsudek rozpoutal?

Vítek překvapí Ditu novým spacákem pro jejího syna. Sice jí tvrdí, že se jim jich doma sešlo víc a nepotřebují ho, ovšem Dita jeho lež okamžitě prokoukne. Když ji Vítek navíc pozve večer na schůzku, podle Dity je to z jeho strany naprosto jasný signál. Zatímco Vítek řeší práci, Iva má plnou hlavu Báry a jejího rozhodnutí… Jak ho Iva přijme? Jak se nakonec vyvine schůzka Dity a Vítka? Proč to u Klímových doma docela zabouří?

Dusno mezi Blankou a Evženem

Adam se hned ráno dozví od Evžena, co se včera odehrálo mezi ním a Blankou. Navíc už Evžen nechce do dalšího vývoje u Blanky zasahovat, protože z vlastní zkušenosti ví, že čím více se na člověka tlačí, tím je to horší. Setkání s Evženem rozdýchává i samotná Blanka, která si svůj návrat z detoxu představovala přeci jen trochu jinak… S čím se Blanka svěří Veronice? Jak náročný pro ni byl detox? Jak to plánuje dál? A co na to ostatní? Proč to u Blanky doma zase pořádně křísne?

Márovi dochází trpělivost

Mára je čím dál nervóznější, i když se to snaží před ostatními nedávat najevo. Zatím se všem jen omlouvá, že má prodlení s vracením dluhů. Několikadenní Mikulkovo odmlčení ale nevěstí nic dobrého, a tak se za ním Mára vypraví, aby zjistil, jak se věci mají… Proč mu povolí nervy? Co se dozví? Co začíná dělat velkou starost Tonymu? A co v Coolně zarazí Jirku Hermana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice