Ulice 22.4.2021 - 4039. díl

Čeho všeho je schopný mladý, ambiciózní nadřízený, aby vykazoval před vedením co nejlepší výsledky svého oddělení? Vítkův šéf je učebnicovým příkladem dravce, který si jde za každou cenu za svým. Podřízení jsou jen figurkami na jeho šachovnici. A podle toho se k nim i chová. Umně je štve proti sobě, teď navíc vypluje na povrch, jak zákeřný při tom dokáže být... Co udělá? Proč by si na něj měli dávat Vítek i Dita velký pozor? A jak mocnou zbraní jsou pro něj prémie jeho podřízených?

Vítek se snaží vyčistit dusno, jež u nich doma panuje kvůli Ditě. Ivě naservíruje snídani do postele, předchází si ji, udobřuje. Ta přizná, že má nervy na pochodu kvůli Báře, která se rozhodla přeci jen odjet na téměř roční stáž do zahraničí. Zatímco se zdá, že doma je to na dobré cestě, v práci začne u Vítka naopak pořádně přituhovat… Jak Dita zareaguje na informaci, kterou se včera od Vítka dozvěděla? Jakého podrazu je schopen jejich šéf? Jaké kapky od něj Vítek dostane? A co musí navíc řešit doma?

Jirkova narozeninová oslava

Márovi začíná téct do bot kvůli kšeftu s Mikulkou. Zapotí se hned po ránu, kdy Karla náhodou zaslechne jeden jeho překvapivý rozhovor. Mára se ji i nadále snaží držet stranou všeho, co byznys s Mikulkou obnáší, takže se rázem ocitne na velmi tenkém ledě. Spoléhá na to, že by ji pravda nenapadla ani ve snu. Jenže věci se začínají vymykat jeho i Mikulkově kontrole… Co Karla náhodou zjistí? Co jí k tomu řekne přistižený Mára? Co je podezřelé Jirkovi Hermanovi? Před čím nenápadně varuje Tonyho? A jak se vyvine Jirkova narozeninová oslava?

Franta a Bářin odjezd

Bedřich využije náhodného setkání s Ančou, aby zjistil pravdu o Alici a její překvapivé spolupráci s Ančou a Šimonem. Provinilá Anča mu znovu zopakuje, jak to celé bylo, což Bedřicha přeci jen trochu zaskočí… Jak na tuto informaci zareaguje nyní, s několikadenním odstupem? Co všechno se Anča dozví do Franty? Jak na tom nyní Franta je kvůli Bářinu odjezdu? Jak se vyrovnává s tím, co je s Bárou čeká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice