Ulice 23.4.2021 - 4040. díl

Kam až dokážeme zajít při vidině velkého a snadného výdělku? Co všechno obětujeme, jen abychom zabezpečili rodinu podle vlastních představ? Mára se pohybuje kvůli kšeftům s Mikulkou již nějakou dobu na hraně zákona. Teprve nyní mu však natvrdo dojde, do jak velkého průšvihu se namočil. Přitom netuší, že je to ještě mnohem horší, než si myslí... Co Mára až nyní zjistí? K jaké zásadní události dojde? Co je podezřelé Jirkovi Hermanovi? Jak spadne klec?

Jen co Tony dorazí ke Coolně, okamžitě se namíchne kvůli tomu, co objeví venku v popelníku. Najednou se mu všechno spojí dohromady. Schválně si počká na Bruna a došlápne si na něj kvůli dealování trávy. Na rozdíl od těch dvou má Mára naprosto pohodové ráno. Ani jemu však dobrá nálada moc dlouho nevydrží… Co Márovi přizná Mikulka? Z čeho je Mára na mrtvici? Jaké udělá protiopatření? Jak spadne klec a s jakými následky pro Máru? A co se odehraje mezi Brunem a Tonym?

Blanka a Adam

Blanka se začne hned ráno balit na statek, kam s Adamem večer odjíždějí. Syn ji ale po včerejšku už nešetří, i když se snaží nebýt nepříjemný. Jenže neustále naráží na problémy způsobené jejím pitím. Pro Blanku je to nyní hodně těžké. Ke všemu zřejmě přišla o člověka, na kterého spoléhala nejvíc… Proč se Blanka neubrání slzám? S čím se svěří Veronice? Čím ji dostane Kristýna? A co musí skousnout Adam?

Tečka za vztaham Bedřicha a Alice

Alice se zastaví u Bedřicha hned ráno, aby udělali poslední tečku za jejich vztahem. Ani jednoho z nich to netěší, ale je jasné, že spolu už být nemohou. Bedřicha však nedostane jen setkání s Alicí. Začíná řešit i jedno docela nepříjemné vyšetření, na které se chystá po víkendu… Jak Bedřich a Alice ustojí dnešní shledání? Čím Bedřicha moc nepotěší Martin? A jakou překvapivou oporu v sobě navzájem najdou Franta a Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice