Ulice 27.4.2021 - 4042. díl

Co a kdo je pro nás v životě nejdůležitější? Jak poznat, které city jsou opravdové, a co je jen přetvářkou pro okolí? Ája a Mário se dostali do bodu, kdy se rozhoduje o jejich dalších životech. U soudu má padnout rozsudek, jenž může poslat Áju do vězení, což je nejen pro ni tou nejhorší noční můrou. Dokonce i Nyklovi jí fandí, aby vše dobře dopadlo a aby Sophinka měla nastálo svou mámu. A právě v tento den se Mário odhodlá k velkému činu, takovému, že i Áju naprosto vykolejí... Co a s jakým následky Mário udělá? Jak Áje dopadne soud? Kdo se bude radovat z jeho výsledku?

Nyklovi myslí celý den na Áju a Mária, kteří jsou u soudu. Všichni napjatě čekají, s jakými zprávami ti dva přijdou, zda bude Sophinka vyrůstat s oběma rodiči, nebo jen s tátou. Vilmě Nyklové ale leží na srdci i blaho Lumíra, kterého by ráda dala dohromady s Ingrid… Jak to Nyklová zkusí tentokrát? Co je pro Ingrid trochu bolavé téma? S čím se pak svěří Lumírovi? Jak Áje dopadne soud? Čím všechny šokuje Mário a následně zaskočí Ája? A co je pro Mária pořádná podpásovka?

Adamovi povolí nervy

Blanka je ráno stejně zničená jako včera večer. Adam a Kristýna jí jsou opět oporou, což je pro Blanku paradoxně mnohem těžší, než kdyby si jí nevšímali. Vysvětlí jim, čím si nyní prochází, ale nechce je příliš zatěžovat detaily. Ty později prozradí Veronice, jíž přizná, jak na tom doopravdy je… Jak zlé to je s Blankou? Proč se chce Luděk sejít s Adamem, Kristýnou a Denisem? Čím je překvapí? A proč Adamovi večer povolí nervy kvůli mámě? Co už nedává?

Bulvární štvanice

Bářin odjezd se nezadržitelně blíží. Ona i Franta se to snaží nést statečně, ale na obou je vidět, jak je to mele. Jedno to není ani Janě, která navíc řeší bulvár. Teprve nyní začíná skutečná štvanice s cílem přinést pikantní věci z jejího soukromí za jakoukoliv cenu… Z čeho je na mrtvici Saša? Co odhalí bulvár na titulní stránce? Proč povolí nervy také Janě? Čemu musí najednou čelit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice