Ulice 29.4.2021 - 4044. díl

Nakolik nám dokáže zkomplikovat život zlomené srdce či vzájemná přitažlivost, jíž se nedá odolat? Přestože se Irena Landová, Magda i Prokop snaží budit zdání, že se nic neděje, pod povrchem to pořádně vře. Stačí, aby se spolu ocitli na jednom místě, a z náznaků je hned jasné, že ani jeden z nich to nemá tak srovnané, jak se tváří a jak by si přál. Pak už stačí málo, aby se věci daly znovu do pohybu směry, z nichž kouká jeden malér za druhým... Co všechno a jak praskne? Kdo a jak vstoupí do tohoto trojúhelníku? A co by si vlastně Landová, Magda i Prokop ve skutečnosti přáli?

Magda a Prokop na sebe ráno náhodou narazí ve vestibulu domu, takže z toho vyplyne společná cesta do školy. Vezmou to přes bistro, aby si koupili svoji oblíbenou kávu. Anča, jež je právě za pultem, se nestačí divit, co se to mezi nimi odehrává. Prokop totiž s Magdou neustále jemně flirtuje a škádlí ji. Ta se však tváří, že netuší, oč mezi nimi jde. Podobně to je i ve škole, kde pro změnu žasne Ota… Co dělá s Magdou Prokopův nadhled? Co ji štve ze všeho nejvíc? A co je Božence Puklické podezřelé na Ireně Landové?

Saša žehlí

Saša se to snaží vyžehlit u Jany hned po ránu. Pošle jí domů nádhernou kytici, ale na Janu už tahle jeho gesta nefungují. Stále je naštvaná kvůli tomu, jak o ní mluví v bulváru jeho žena, a že on se jí ani nezastal. Saša to však nevzdává. Na natáčení za ní zajde, aby ji ujistil, že ji miluje a že mlčením chrání nejen své děti, ale také ji samotnou. Ví, co na ni zabírá, takže využije všechny zbraně, jež má k dispozici, aby ji dostal přesně tam, kde ji chce mít… Čím Janu šokuje? Jak to s ní skoulí? Co všechno Janě prozradí Bára? Co to rozpoutá? A jak se do celé záležitosti vloží Diana?

Zoufalá Marie kvůli Blance

Marie se zastaví ráno za Amálií, aby se jí pochlubila svým výtvorem, který upekla pro Adama a Blanku. Zároveň s ní chce probrat partnerku jejího zesnulého exmanžela, jež jim nedá od včerejška spát. Podle Marie to je jasné – dotyčná si hodlá odvézt z chaty všechny cennosti… Co jsou podle Marie jednoznačné důkazy? Co Amálii moc nepřidá? Čím ji překvapí Kaštan? A proč začne být Marie hodně zoufalá kvůli Blance? Jak na tom je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice