Ulice 30.4.2021 - 4045. díl

Co je oprávněná výtka ze strany nadřízeného, a co rafinovaný útok na lidskou důstojnost? Jak dokáže s člověkem zamávat šéfova cílená snaha podkopat jeho sebevědomí? Vítek je odhodlaný ustát, jak se k němu Havelka chová od jejich posledního incidentu kvůli Ditě. Bohužel to je pro něj čím dál náročnější. Havelka nevynechá jedinou příležitost, aby se po něm nepovozil a neznepříjemnil mu život. Dovoluje si vůči němu stále víc a víc, ale dělá to tak chytře a inteligentně, že Vítek o sobě začíná nebezpečně pochybovat, což se podepisuje i na rodině... Co je už docela na hraně? Co šéfovo jednání dělá s Vítkem? A jak to ovlivňuje jeho rodinu?

Šéf využije každé příležitosti k tomu, aby Vítka nějak setřel. Zatím se po něm vozí pracovně, dnes však přejde i do osobní roviny a pořádně mu srazí jeho sebevědomí. Vítek je odhodlaný tyhle útoky ustát, takže začne šéfovu výtku okamžitě řešit. Bohužel to znamená velký zásah do domácího rozpočtu… Co je už docela za hranou? Jak si šéf Vítka vychutnává? Co ten přizná doma? A čím všechny překvapí Anežka?

Starost o Landovou

Boženka Puklická si dělá velké starosti o Irenu Landovou, které podle ní hrozí vyhoření. Hned ráno si odchytí Magdu a Prokopa, aby s nimi Landovou probrala. Těm dvěma okamžitě dojde, odkud vítr vane, a tak se snaží mlžit, jak jen mohou, aby Boženku uklidnili. Bohužel docílí pravého opaku. Boženka do toho šlápne ještě víc… Jak chce ochránit Landovou před kolapsem? Co je pro ni jen dalším signálem, že je zle? Jak začne Landovou balit Tomášův kolega Radovan? Jak to spolu doopravdy mají Magda a Prokop? Co předchází jejich dalšímu sexu a co následuje po něm?

Peškův návrat z Lázní

Kaštan sice svůj slib dodrží a s Amálií do Harasova zajede, na výlet však vyrazí s jinými plány, než je pomoc Amálii se stěhováním. Té se nakonec chopí Karel, byť se Kaštan po návratu do Prahy tváří, že vše oddřel sám. Zároveň si neodpustí několik všetečných otázek, kterými Amálii docela zaskočí… Jaký je Peškův návrat z lázní? Před čím Amálii varuje? Na čem se shodne s Kaštanem? A co je skvělý signál pro Marii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice