Ulice 3.5.2021 - 4046. díl

Jak se může člověku nečekaně zvrtnout den? Co rozhodí každého chlapa? Bedřich se už pomalu vidí ve Vietnamu, který chce se svým parťákem projet na motorce. Plánování cesty i pořizování výbavy na výpravu je v plném proudu, Bedřich se na tohle dobrodružství těší jako malý kluk. Jenže ve chvíli, kdy nemyslí na nic jiného, mu jeho lékařka zavolá docela nepříjemnou zprávu. V ten moment mu nálada klesne na bod mrazu a v hlavě se mu najednou vyrojí úplně jiné myšlenky... Proč lékařka kontaktuje Bedřicha? Jaké novinky pro něj má? Na co se Bedřich musí připravit? A čeho se docela obává?

Bedřich s Frantou už dělají velké nákupy, aby jim během putování po Vietnamu nic nechybělo. Oba se na tenhle výlet hodně těší, zato Anča z toho moc velkou radost nemá, protože si dělá starosti, aby se jim nic nestalo. Zatímco ti dva ji hbitě uklidní, Šimonovi se to tak snadno nepovede… Jakou novinkou Šimon rozhodí Anču? Co nepotěší Bedřicha? Co se dozví? A jak to vidí s jeho výpravou snů Miloš?

Magda nechce být Prokopovou trofejí

Magda vyrazí do školy dříve, aby se náhodou nepotkala s Prokopem. Za Ančou v bistru se ale zastaví, aby jí prozradila, co se stalo v pátek. Přestože ji Prokop evidentně přitahuje, Anču ujistí, že s ním chodit nechce, protože nehodlá být jeho dalším zářezem. Anča ji však okamžitě prokoukne. Podle ní je to prostě jasné… K čemu nakonec dospěje? Jaký trapas se jí stane s Prokopem ve škole? Jak ho poté odpálkuje? A co odhalí Boženka Puklická ohledně zlomeného srdce Ireny Landové?

vítkova proměna

Vítek vyrazí do práce v novém obleku, spokojen sám se sebou a svou vizáží. Anežka si při pohledu na něj povzdechne, že nemá co na sebe, ovšem klasické nákupy nového oblečení striktně odmítne. Shodou okolností se jí později naskytne úžasná příležitost, jak si obnovit šatník i bez nakupování nového zboží v obchodech… Jak na Vítkovu proměnu zareagují Dita a šéf? Jakou další podpásovku uštědří šéf Vítkovi? A co Anežku přiměje, aby šla do sebe a přehodnotila své mínění o Báře?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice