Ulice 5.5.2021 - 4048. díl

Co může ranit víc než krutá pravda? Jak se s ní vyrovnat, když jí nechceme uvěřit a nejbližší přátele začneme považovat za zrádce, lháře a nepřátele? Bára je hodně nešťastná kvůli Janě, která ji ignoruje od chvíle, kdy se jí i přes Frantovo varování pokusila otevřít oči a prozradila jí, čeho se stala u Saši Becka nechtěným svědkem. Obě holky mrzí, jak daleko to zašlo. Bára navíc vnímá, že na Janu je toho nyní moc. A tak dospěje k překvapivému rozhodnutí, díky kterému by jí ráda byla v těchto chvílích po boku... K čemu se Bára rozhodne? Co všechno je ochotná kvůli Janě obětovat? Co na to Franta? A jak se k tomu postaví samotná Jana, jíž se prožene životem další zemětřesení?

ára se Janě rozhodla říct pravdu o telefonátu Saši Becka s manželkou, který nedopatřením zaslechla. Mezi oběma od té doby panuje napjatá atmosféra, kterou se pokusí dát dohromady alespoň František, který jejich sporu nechce dále přihlížet.

Bedřchova biopsie

Bedřich po vyšetření prostaty musel opět navštívit lékaře a podstoupit další vyšetření. Bedřich je z biopsie nervózní a začíná myslet na nejhorší. Jak dopadne návštěva u lékaře? A jak zní postup v případě léčby?

Setkáni Alice a Dana

Alice a Bedřich udělali za svým vztahem tlustou čáru. Každý si žije svůj život po svém. V jejich usmíření však stále doufá Dan, který je s Alicí v kontaktu. Její kovárně dokonce dohodil kšeft. Nyní se spolu opět střetnou a Dan při pohledu na Alici nevěří svým vlastním očím. Čím ho Alice očaruje? A jaká bude jeho reakce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice