Ulice 6.5.2021 - 4049. díl

Jak si získat nazpět ztracenou důvěru? Co může mámu, která miluje své děti, ranit víc, než jejich odmítání ve chvíli, kdy by ze všeho nejvíc potřebovala jejich oporu? Blanka si nyní prochází další hodně těžkou zkouškou. Snaží se vyléčit ze závislosti na alkoholu, ale je to mnohem náročnější, než si kdy dokázala představit. Má co děla sama se sebou, ovšem Adam jí bohužel nakládá ještě víc. Kvůli strachu, jenž o ni má, ji už nešetří. Natvrdo jí vmete do obličeje zraňující pravdy, odmítá se jí v čemkoliv přizpůsobit... Co je pro Blanku obrovská podpásovka? Proč se sesype? V kom má nyní oporu? A kdo se překvapivě pokusí promluvit Adamovi do duše?

Mára se díky kšeftu s Mikulkou dostal do pořádného maléru. Nejenže dluží, kam se podívá, ale před pár dny u jeho dveří zazvonila policie a odvedla si ho. Do celého případu se vloží také Karla, která jako bývalá zkušená policistka nemůže tomu všemu jen tak přihlížet. K čemu všemu se jí Mára přizná?

Bára a Jana

řátelství Báry a Jany si prošlo krizí poté, co Bára zaslechla Sašův telefonát s manželkou. Díky tomu odhalila celou pravdu. Jana zaslepená láskou nechtěla ničemu z toho uvěřit. Jejich přátelství ale naštěstí vše ustojí. Prostředníkem se v jejich sporu stane František, který tomu nehodlá dále přihlížet. Co udělá? Usmíří se holky?

Vztah Jany a Saši prochází náročnou zkouškou od chvíle, kdy se o jejich vztah začal zajímat bulvár. Zatímco Jana Sašu miluje a věří mu, on to hraje na dvě strany. Janě stále tvrdí, že rozvod je na spadnutí. Manželku ale ujišťuje, že s Janou nic nemá. Jenže Jana nyní zjistí, jak se věcí skutečně mají. Co stane? A jak to Saša odskáče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice