Ulice 7.5.2021 - 4050. díl

Která změna je k lepšímu, a které se spíše obáváme? Každý štamgast potvrdí, že jakmile se změní majitel hospody, je důvod k obavám. Málokdy se stane, že by pro stálé hosty zůstalo vše při starém, nebo se to naopak změnilo k lepšímu. Iluzi si nedělají ani štamgasti z bývalé Květiny hospody. Všichni teď napjatě čekají, jak se vlády nad jejich oblíbeným lokálem chopí nová majitelka. Jaká vlastně je? Jaké má plány s hospodou a penzionem? Kdo se s ní seznámí mezi prvními? A jaký dojem si z tohoto setkání odnese?

Květa Vavrušková prodala hospodu. A tak se nabízí otázka, kdo bude novým majitelem. Každý štamgast potvrdí, že jakmile se změní majitel hospody, je důvod k obavám. Všichni teď napjatě čekají, jak se vlády nad jejich oblíbeným lokálem chopí nová majitelka. Jaká vlastně je?

Blančino přestupkové řízení

Blanka se po návratu druhého detoxu snaží napravit všechny chyby, které napáchala, když měla problémy s pitím. Jednou z posledních kapek byl večer, kdy nadýchala několik promile při řízení auta. Nyní Blanku čeká přestupkové řízení, kde se rozhode o jejím osudu. Jak Blanka dopadne? Na jak dlouho bude nakonec bez řidičáku? Jak to ovlivní chod celé domácnosti?

Konflikt Máry a Hermana

Mára se díky kšeftům s Mikulkou ocitl v pořádném průšvihu. Jeho touha vydělat co nejrychleji peníze má však dopad i na jeho rodinu a blízké. Koho všeho svým jednáním ohrozil? A proč ztratí Hermann s Márou trpělivost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice