Ulice 14.5.2021 - 4055. díl

Kdy je ten správný čas postavit se svému nadřízenému, jenž se po nás evidentně vozí? Vítkovi a Ditě se naskytne skvělá příležitost dát vedení banky najevo, co se děje v jejich oddělení, jak nekorektně a se vůči nim šéf chová. Přestože si myslí, že v tom jedou spolu a jsou chráněni anonymitou odeslaného dotazníku, realita je bohužel jiná... Co a pro koho je krutým prozřením? Proč dojde na otevřené výhrůžky a vyhlášení války? Kdo a čeho by se měl obávat?

Drsná hádka Magdy a Prokopa

Ačkoliv to mezi Magdou a Prokopem vypadalo na dobré cestě, souhra nešťastných náhod způsobí další velký zvrat. Přestože zůstane jen u slovní výměny názorů, jejich hádka je drsnější než kdy dřív. Do očí si řeknou na rovinu, co je na tom druhém štve. K velkému zvratu dojde nejen mezi nimi, ale také u Ireny Landové. Co zjistí Landová?

Bedřichova biopsie

Bedřich má nervy na pochodu kvůli výsledkům vyšetření z biopsie, na kterém byl před pár dny. Velkou starost o něj má také kamarád Miloš, který jediný ví, čím si nyní Bedřich prochází. Bedřich se proto rozhodne zavolat lékařce a zjistit, zda již nemá jeho výsledky...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice