Ulice 17.5.2021 - 4056. díl

Jak přijmout zprávu, která nám převrátí život vzhůru nohama a rázem zpřehází všechny životní priority? Bedřich je jako na trní kvůli výsledkům vyšetření, na kterém byl před necelými dvěma týdny. Už to nevydrží a vypraví se za svou lékařkou, aby se dozvěděl, na čem je. Přestože si stále myslí, že je to jen planý poplach, její slova ho hodně rychle vyvedou z omylu... Proč si na to Bedřich musí dokonce sednout? Co s ním je? Co vyšetření odhalí a co to pro Bedřicha znamená?

Bedřich je jako na trní kvůli výsledkům vyšetření, na kterém byl před necelými dvěma týdny. Už to nevydrží a vypraví se za svou lékařkou, aby se dozvěděl, na čem je. Přestože si stále myslí, že je to jen planý poplach, její slova ho hodně rychle vyvedou z omylu. Co vyšetření odhalí a co to pro Bedřicha znamená?

Mareš se mstí

Jana a Bára sice vyhrály před měsícem soud s Marešem a domohly se spravedlnosti, jenže Jana to od té doby schytává takřka ze všech stran. Mareš se jí mstí, jak jen může. Štve proti ní bulvár, prozrazuje její tajemství a nyní ji napadne. K čemu se Mareš odhodlá? Kdo pomůže Janě v nesnázích?

Havelka se stále vozí po Vítkovi

Šéf se po Vítkovi vozí od chvíle, kdy nastoupil na nové místo. Havelka je schopen nasadit velmi zákeřné zbraně, ale zároveň si dává velký pozor, aby to stále vypadalo, že chce jen to nejlepší pro banku. Co je docela přes čáru? Dokáže se mu Vítek vzepřít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice