Ulice 27.5.2021 - 4064. díl

Čeho všeho jsou schopní šéfové, aby dosáhli skvělých výsledků a zároveň poštvali lidi proti sobě ve snaze vytvořit co nejdravější a nejsoutěživější prostředí ve firmě? Jak tenká hranice bývá mezi šikanou ze strany nadřízených a oprávněnými výtkami či výzvami, jež se mohou mylně pochopit? Šéf vyhlásil Vítkovi před dvěma týdny válku s jasným cílem – vyštípat ho ze svého oddělení. Postupuje natolik rafinovaně, že proti němu poštve dokonce i Ditu, kterou Vítek považuje za svoji spřízněnou duši. K čemu a proč se Dita propůjčí? Jaká hrozba se nyní vznáší nad Vítkem? Jak zákeřný dokáže být jeho šéf??

Ve čtvrtečním díle Ulice uvidíte lstivého Havelku, jak se snaží převést Ditu na svou stranu. O co ji požádá? A jaký dopad to bude mít na její pracovní vztah s Vítkem?

Kromě dramatických chvil z kanceláře se bude řešit i strach o blízké. Zoufalá Eva nabyde na základě drobných indicií dojmu, že rakovinou prostaty onemocněl místo Bedřicha Miloš. Prozradí Anička Bédovo tajemství? Anebo půjde ven s pravdou on sám?

Blanka se stále upíná na vztah s Evženem. Není ale už trochu pozdě? O co velmi osobního ho požádá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice