Ulice 8.6.2021 - 4072. díl

Co všechno se může stát, když se musíme během několika vteřin rozhodnout, jak zareagovat v krizové situaci? Dokážeme si zachovat chladnou hlavu a jednat racionálně? A co je v danou chvíli vlastně racionální jednání? Dan se pozdě večer náhodou vrátí do práce pro zapomenutou nabíječku. Přestože by dílna měla být prázdná, všimne si v šéfově kanceláři podezřelé osoby, která se je evidentně snaží vykrást. Dan nezaváhá ani vteřinu. Rozhodne se vetřelci překazit jeho plány a sám ho zneškodnit... Co Dan udělá? Co všechno se odehraje v dílně? A jaké to má následky?

Béda dostane nápad za všechny prachy! Ztracená faktura ho velmi trápí, a tak vymyslí plán, jak klukům v dílně alespoň trochu pomoct... Své tajemství si stále dobře střeží, a proto se vydá hledat důležitý dokument v noci. Jaké překvapení na něj ale čeká? Jak si zkomplikuje život?

Poničené Márovo auto

Mára a jeho rodina si myslí, že to nejhorší už mají za sebou. Co když to ale není pravda? V úterním díle někdo napáchá velkou škodu na Márově autě. Všichni tuší, kdo je viníkem, ale jaký názor má policie? A jaké komplikace to s sebou přinese?

Jana hlídá mámu

Jana si vyměnila trochu role a Dianu hlídá, jako by byla ona její matka. Dianino chování jí přijde podezřelé a její noční dostaveníčka jakbysmet. Jak na matku udeří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice