Ulice 16.6.2021 - 4078. díl

Kdy jindy by měl člověk zářit štěstím a láskou, když ne ve svůj svatební den? Marie a Jolana konečně stanou před oltářem, aby si řekly své ano a vstoupily do registrovaného partnerství. Je to samozřejmě ohromná událost, na které nesmí chybět jejich blízcí a přátelé, i když není do poslední chvíle jasné, kdo jim sňatek odsvědčí a jak se svatebčané vypořádají s tím, že tahle svatba má k těm tradičním hodně daleko... Na jaké výjimky a proč se musí svatebčané připravit? Co všechno se odehraje za zády šťastného páru? A kdo a jak v tento velký den nejvíc zaboduje?

Velký den Jolany a Marie je tu! Dnes si před svými nejbližšími řeknou své ano a zpečetí tím svůj vztah. Jejich veselka se samozřejmě neobejde bez menších karambolů, ale nouze nebude ani o vtipné momenty. Kdo málem ztratí prstýnky? A jak to všechno dopadne?

Blanka spolu s Evženem a Kateřinou

Poté, co Blanka zjistila, že Kateřina je nová přítelkyně Evžena, jí velký den její mámy zhořkl. Nebude to vůbec jednoduché. Blanka se poprvé ocitne ve společnosti nejen Kateřiny, ale také Evžena. Jak to ustojí? A čím všechny překvapí?

Havelka a Vítek

Šéf vyhlásil Vítkovi válku a snaží se ho vyštípat ze svého oddělení. V tom ho podporuje Dita, která ale o jeho zákeřných plánech nemá sebemenší tušení. Nebo bude nakonec všechno jinak? Co Havelka udělá? Jak zákeřný dokáže být? A jak si na něj došlápne Dita?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice