Ulice 17.6.2021 - 4079. díl

Jak poznat ten správný okamžik, kdy má smysl za vztah bojovat, a kdy si vzít naopak oddechový čas, aby člověk zjistil, co k tomu druhému doopravdy cítí? Márovo zatčení byl pro Karlu obrovský šok. To, že Kryštof svým jednáním ohrozil rodinu, hlavně jejich děti, mu Karla nedokáže odpustit. Cítí se zrazená a podvedená. Už mu nevěří, za vším vidí hned nějaký háček, je vystresovaná kvůli jeho dluhům, jež se dotýkají chodu celé rodiny. Dnes dopadne pověstná poslední kapka, kdy si Karla uvědomí, že takhle to už dál nejde... K čemu dospěje? Jak to ovlivní budoucnost celé rodiny i její manželství s Márou? A co na to samotný Mára?

Když se u dveří bytu Karly a Máry objevila policie, byl to pro Karlu obrovský šok. Kryštof svým jednáním ohrozil nejen sebe, ale také celou rodinu. A to mu Karla nedokáže odpustit. Kšeftováním s Mikulkou u ní také ztratil veškerou důvěru, která se jen těžce získává zpět. Cokoliv Mára udělá, je pro Karlu málo. Za vším zkrátka vidí nějaký háček. Co Karlu vytočí tentokrát?

Ájin návrh pro Mária

Co když si člověk až po čase uvědomí, že svým jednáním udělal velkou chybu? Mário dodnes nedokáže zapomenout, jak ho Ája využila. A v moment, kdy už nepotřebovala jeho pomoc, ho odkopla. Od té doby Mário ušel pořádný kus cesty. Nyní s pomocí svých blízkých zařizuje pro sebe a dceru Sophii bydlení. A zatímco Mário jde dál, zdá se, že Ája svého rozhodnutí lituje. Co si o tom Mário myslí? A co mu Ája navrhne?

Vítkovo zklamání

Plán Havelky vyštípat Vítka z pobočky se stává realitou. Na jeho místo chce totiž svého známého. A tak se snaží Vítka zbavit za každou cenu. Využil k tomu také Ditu. Tu přitom Vítek považoval za spřízněnou duši. O to více mu ublíží, když zjistí celou pravdu. Co všechno mu Havelka prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice