Ulice 22.6.2021 - 4082. díl

Co a kdo je pro nás v životě nejdůležitější? Kdy má smysl o vztah zabojovat, kdy přiznat pravdu a kdy udělat tlustou čáru za vším, co bylo? Blanka se znovu ocitá na životní křižovatce. Končí jí léčení ve stacionáři, za temnou minulostí spojenou se závislostí na alkoholu hodlá udělat tlustou čáru. Jak to ale vyřeší se svými vztahy, které právě její alkoholismus poznamenal ze všeho nejvíc? Luděk o ni stále bojuje, Evžen přiznává, že mu na ní pořád záleží. Jak to má samotná Blanka? Jaké pravdy dnes vyplují na povrch? A jak si Blanka představuje nový začátek?

Je to teprve pár týdnů, co se dali Kateřina a Evžen dohromady. Skvěle jim to klape a vrkají jako párek dospívajících milenců. Ačkoliv oba žijí v domnění, že o jejich vztahu nikdo neví, pravda je jiná. O jejich vztahu se dozvěděla Blanka, která se od té doby Evžena raději straní. Nyní však musí Evžen s pravdou ven. Co Evžena hodně překvapí? Kdo a co mu prozradí?

Stěhování Dorky se komplikuje

Léto se blíží a s ním také stěhování Dorky do studentského bytu, kde momentálně bydlí František, Jana a její máma Diana. A je to právě Diana, která všem udělala tlustou čáru přes rozpočet. Rozhodla se dát výpověď a nechce se vracet do Chomutova, potřebuje proto ještě pár dnů zůstat v Praze, aby si mohla najít nové bydlení. Co Jana oznámí Dorce? A jaká bude její reakce?

Setkání Alice a Bedřicha

Od emotivního rozchodu Alice a Bedřicha uplynulo již pár týdnů. Nyní se spolu setkají a rázem mají oba o čem přemýšlet. Ačkoliv se Bedřich soustředí pouze na léčbu, po setkání s Alicí mu dojde jedna zásadní věc. Co přizná? A co mu na to řekne Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice