Ulice 23.6.2021 - 4083. díl

Na kom a na čem nám opravdu záleží? Jak moc bolí životní prohry, zejména ty v lásce? Jana a Bruno kolem sebe krouží od chvíle, kdy se Jana poprvé objevila v Ulici. Jejich vztah prošel několika turbulencemi. Vždy je to ale nakonec opět přitáhlo k sobě. Teď je to však jiné. Janě dojde, že Bruno je už zřejmě někde jinde, že ho asi nadobro ztratila... Jakou hořkou pilulku musí Jana spolknout? Kdo jí je v těžké chvíli obrovskou oporou? A co je pro ni pověstným světélkem na konci tunelu?

Jana je oficiálně dcerou Vladimíra Pečenky. Dnes totiž nastal pro oba velký den, kdy si Jana nechala do svého rodného listu zapsat Vladimíra jako svého otce. Tento velký krok se rozhodli v kruhu svých nejbližších náležitě oslavit. Během obřadu pronesl Vladimír i proslov, který některé dohnal až k slzám. Jaké jsou Janiny bezprostřední pocity?

Hádka Blanky a Evžena

Poté, co se Blanka dozvěděla, že má Evžen novou přítelkyni, velmi ji to zasáhlo. Na svatbě Jolany a Marie se mu sice úspěšně vyhýbala, jenže dnes se jí to nepovede a nahromaděné emoce vyplouvají na povrch. Jak jim povolí nervy? A co si všechno řeknou?

Márův odjezd

Co rve srdce všem rodičům, kteří milují své děti a chtějí pro ně to nejlepší? Blíží se den, který bude pro všechny členy rodiny Marečkových začátkem náročného období. Jelikož není cesty zpět, je nejvyšší čas jít s pravdou ven a vysvětlit Vojtovi, proč tatínek s nimi nebude celé léto. Co všechno Mára prozradí? Dozví se malý Vojta celou pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice