Ulice 24.6.2021 - 4084. díl

Co rve srdce všem rodičům, kteří milují své děti a chtějí pro ně to nejlepší? A co je vlastně pro nás a naši rodinu nejlepší ve chvíli, kdy se situace zdá naprosto bezvýchodná? Aby Mára svou rodinu zachránil, rozhodl k radikálnímu kroku. Jenže čím více se přibližuje okamžik, kdy je třeba krok učinit, tím je to pro něj i Karlu horší. Oba si uvědomují, co všechno tím ztratí... Je ještě šance vzít všechno nazpět a najít jiné řešení? Čím Karla překvapí Máru? Proč se nakonec sesype? A co je signálem, že by se i u nich mohlo zablýsknout na lepší časy?

Aby Mára zachránil svou rodinu, odhodlal se k radikálnímu kroku. Chce odjet na ropnou plošinu, kde stráví dlouhé tři měsíce. Jenže čím více se přibližuje okamžik, kdy je třeba tento krok učinit, tím je to pro něj i Karlu horší. Oba si uvědomují, co všechno tím ztratí. Čím Karla zaskočí Máru?

Fotky ze školního výletu

Co se stane, když se objevíte ve špatný čas na nesprávném místě? Na Irenu Landovou čeká velmi nepříjemné překvapení během prohlížení fotek ze školního výletu Magdy a Prokopa. Irena si kvůli tomu nechá Magdu zavolat do kabinetu a ani pro jednu to nebude příjemné setkání. Z čeho Irena obviní Magdu? A jak se jí to Magda pokusí vysvětlit?

Návrh pro Blanku

Poté, co se spolu Blanka a Luděk vyspali, se Luděk snaží získat Blanku zpět. Zatímco pro Blanku šlo o pouhé povyražení, Luděk už chystá společnou dovolenou jen ve dvou. Co Blance navrhne? A přijme Blanka jeho nabídku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice