Ulice 25.6.2021 - 4085. díl

Jaké velké zvraty v našich osudech může způsobit zdánlivě nepodstatná maličkost? Kdy je třeba vylézt ze své ulity a jít dál, bez ohledu na strach z neznáma? Poslední školní den Magda zakončí více než symbolicky – slzami v ředitelně. Už má dost toho, jak se k ní zhrzená Irena Landová chová kvůli Prokopovi, a tak se rozhodne změnit vše, co se změnit dá... Jak na to zareaguje její okolí? Jak to spolu nyní mají Magda s Prokopem? Z čeho se stane docela velká kauza? A k čemu se Magda nakonec odhodlá? Komu kvůli tomu málem vypadnou oči z důlků?

rena se po Magdě neustále vozí kvůli Prokopovi a nevynechá jedinou příležitost, aby si na Magdu došlápla. Magda by ale chtěla před prázdninami mít čistý stůl, a tak se rozhodne změnit vše, co se změnit dá. K čemu se Magda odhodlá? A jak na to zareaguje Irena?

Vojtovo vysvědčení

Ve škole se v pátek rozdává vysvědčení, což je bez pochyby velký den nejen pro malého Vojtu, ale také pro celou rodinu Marečkových. Tento den je však výjimečný i z jiného důvodu. Mára odjíždí na tři měsíce na ropnou plošinu, kde si chce vydělat peníze, které poté použije na pokrytí svých dluhů. Ještě před odjezdem ale dojde k něčemu, co Mára rozhodně nečekal. Co se stane? A jak dopadne Vojtovo vysvědčení?

Klíště

Školní rok se pomalu blíží ke konci a zároveň začínají vytoužené prázdniny. Prokop odjíždí za rodinou, ale ještě před cestou zjistí, že má na zádech černého pasažéra – klíště! To si zřejmě přinesl jako nechtěný suvenýr ze školního výletu s Magdou. Kdo Prokopa zachrání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice