Ulice 17.8.2021 - 4087. díl

Jaké staré rány se asi nikdy nezahojí? Co by zasáhlo každého, kdo si musel projít traumatem nuceného a bolestného odloučení? O Jolaně si každý myslí, že má všechno srovnané, ale i ona je hodně zranitelná, pokud dojde na minulost. Ve své třinácté komnatě skrývá trauma, které nikdy nepřebolí. Přes třicet let neviděla Vandu, která pro ni byla vším, kterou zbožňovala z celého srdce. Nic o ní neví, není s ní v kontaktu, i když asi neuplyne den, kdy by si na ni nevzpomněla. Nyní ji překvapí esemeska s prosbou o setkání, pod níž je podepsaná právě Vanda... Jak Jolana zareaguje? Co to s ní udělá? Kdo je ta tajemná Vanda, na niž Jolana myslela dokonce i o svém svatebním dni? Opravdu o sobě dává po letech nečekaně vědět, nebo je všechno trochu jinak...?

O Jolaně si každý myslí, že má všechno srovnané, ale i ona je hodně zranitelná pokud dojde na minulost. Přes třicet let neviděla Vandu, která pro ni byla vším, kterou zbožňovala z celého srdce. Nic o ní neví, není s ní v kontaktu, i když asi neuplyne den, kdy by si na ni nevzpomněla. Nyní se s ní má po letech setkat. Kdo je ta tajemná Vanda, na niž Jolana myslela dokonce i o svém svatebním dni? A jak proběhne jejich setkání?

Anička se snží podpořit Bedřicha

Bedřich již více než dva měsíce dochází na radioterapie. Léčba se na jeho kondici bohužel podepisuje čím dál víc. Naštěstí má velkou oporu ve své rodině a přátelích. Miloš a Anička se mu snaží pomáhat a průběh léčby mu co nejvíce usnadnit. Nyní se Anička rozhodne Bedřicha na léčbu doprovodit a podpořit ho. Jaké to pro ni bude?

Janina rodinná oslava

Ačkoliv Bruno a Jana již delší dobu netvoří pár, stále to mezi nimi jiskří. Bruno se nyní vrací z dovolené na Sicílii, kde byl společně s Dorkou. Jeho první kroky vedou právě za Janou, která ho pozve na rodinnou oslavu. Jaká bude Brunova reakce? A jak bude probíhat oslava?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice