Ulice 18.8.2021 - 4088. díl

Kdy je ten správný čas na lásku? Kdy dát tomu druhému najevo, co k němu cítíme, a kdy si to raději nechat pro sebe? Mezi Janou a Brunem je to jako na houpačce. Pořád je to k sobě táhne, jenže už nějaký čas se ve vztazích míjejí, i když to mezi nimi stále jiskří. Teď se stane něco, co ani jeden z nich neplánoval. Něco, co na ně prozradí, jak to spolu doopravdy mají, přestože Bruno chodí už několik měsíců s Dorkou... Čím Bruno a Jana překvapí sami sebe? Kdo je spolu nachytá? Jaký trapas se jim přihodí...?

Šárku po návratu z dovolené čeká jedna nepříjemná zpráva za druhou. Ta největší je bezpochyby vykradení krámku, kde během její nepřítomnosti pracovala Jana. Do vyšetřování se zapojí policie a škody šplhají do mnoha desítek tisíc korun. Co všechno vandalové zničili? A co na to Šárka?

Jolanino setkání s Vandou

Jolanu čeká velký den. Má se po více než třiceti letech vidět se svou dcerou Vandou, která pro ni byla vším, kterou zbožňovala z celého srdce. Jolana viděla naposledy Vandu, když jí byly necelé čtyři roky, a tak je z jejich setkání pochopitelně nervózní a neví, co od toho má očekávat. Kdo je tajemná Vanda, na niž Jolana myslela dokonce i o svém svatebním dni? Opravdu o sobě dává po letech nečekaně vědět, nebo je všechno trochu jinak?

Ingrid a Lumír

Při pohledu na Ingrid s Lumírem a jejich rodinnou idylku by jen málokdo tipoval, že ti dva nejsou pár. Ingrid je po Světlanině smrti Lumírovou velkou oporou a malý Lexík jí zbožňuje. Tráví spolu čas a jako tým fungují na sto procent. Jak Lumír škádlí Ingrid? A co na to Ingrid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice