Ulice 19.8.2021 - 4089. díl

Na koho se můžeme spolehnout v těžkých chvílích? Čemu máme věřit, když se nám osud postará o další těžkou zkoušku? Šárka si připadá jako ve zlém snu od chvíle, kdy se po několikadenním volnu vrátí do práce. Kavárna je vykradená, zařízení zničené, škoda šplhá do desetitisíců, k tomu přichází jedna špatná zpráva za druhou. Teď se Šárce překvapivě ozve svědek, který tvrdí, že ví, kdo má tohle všechno na svědomí. S obviněním nezaváhá ani na vteřinu, jenže to má malý háček... Co tento svědek doopravdy viděl? Proč hned nezavolal policii? Komu podle něj může Šárka poděkovat za všechny nepříjemnosti? A co na to samotná Šárka...?

Na Šárku po návratu z dovolené čekalo nepříjemné překvapení. Někdo vykradl krámek a stále se neví, kdo za to může. Nyní se Šárce překvapivě ozve svědek, který tvrdí, že ví, kdo má tohle všechno na svědomí. Co na to Šárka? Kdo je svědek, který údajně viděl pachatele? A proč Bruno neudrží nervy na uzdě?

Pomoc Karle

Jsou to více než dva měsíce, co Mára odjel na ropnou plošinu do Norska, aby tam vydělal peníze na splacení svých dluhů. S domácností a dětmi po celou dobu aktivně pomáhají Věrka s Lubošem, ale ti nejsou jediní, na koho se Karla může v těžkých chvílích spolehnout. Kdo ji překvapí? A jak dotyčný pomáhá s domácností ?

Ingridino rozhodnutí

Lumír a Ingrid jsou skvěle sehraná dvojka. Jenže všechno jednou musí skončit. Ingrid by se pro Lumíra a Lexíka rozdala a společně strávený čas si užívala. Nyní je však čas udělat důležité rozhodnutí, které ovlivní nejen ji, ale také Lumíra a ostatní členy. Co Lumír od Ingrid nečekal? A co vede Ingrid k tak vážnému rozhodnutí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice