Ulice 27.8.2021 - 4095. díl

Jaké podnikatelské záměry ze strany konkurence by nám mohly nepříjemně zkomplikovat život a narušit soukromí? Kdy je třeba být ve střehu, a kdy naopak v rámci dobrých sousedských vztahů vyjít vstříc? Podnikavá Kateřina se snaží, aby hospoda a penzion co nejlépe prosperovaly, a tak vymýšlí, jak jejich provoz ještě vylepšit. Proti rekonstrukci penzionu nikdo nic nenamítal. Jakmile ale Kateřina přijde za Lumírem s dalšími podnikatelskými plány, Vilma Nyklová začne okamžitě bít na poplach... Co Kateřina chystá? Co na tom vadí Vilmě Nyklové, která je po zkušenostech s předcházející majitelkou penzionu a hospody už hodně podezřívavá? Co by se podle ní mohlo její rodině nehezky vymstít...

Kateřina koncem jara započala rekonstrukci uličního penzionu, na kterou najala Evžena a Martina. Nyní se po týdnech tvrdé práce dočkala, penzion může konečně slavnostně otevřít! Velký podíl na tom má právě Evžen, se kterým se Kateřina během rekonstrukce hodně sblížila. Na otevření jsou pozvaní snad všichni z Ulice. Jaká bude na otevření atmosféra? A jak Blanka zareaguje na Kateřinu s Evženem?

Pohlaví Vendulina dítěte

Vendula a Pavlík co nevidět začnou novou životní etapu – stanou se rodiči. Oba se na miminko moc těší, stejně jako další členové rodiny. Všichni netrpělivě vyčkávají, zda Vendula čeká holčičku, nebo chlapečka. Na zvědavosti také přidává fakt, že se Lumír s Pavlíkem vsadili, co se Vendule narodí. Jak Vendula dopadla na kontrole? Je miminko v pořádku? A prozradí Vendula pohlaví dítěte?

Otíkův syn

Zatímco Vendula s Pavlíkem si na miminko budou muset ještě nějaký čas počkat, roli tatínka si užívá už nyní užívá Otík. Jeho partnerka Hedvika si péčí o miminko již jednou prošla, pro Otu je ale vše nové a náročné. Jak zvládá péči o syna? A jak se chlapeček jmenuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice